Que es sapam ?

Páginas: 9 (2205 palabras) Publicado: 27 de mayo de 2011
SPAM

Quan parlem de SPAM fem referencia aquell correu electrònic no desitjat , normalment amb contingut publicitari , que s'envia de forma massiva. .Trobem per aixo un grup mes generalitzat de persones que el defineixen com el correu brossa o de manera més general com qualsevol correu electrònic no sol.licitat

Abans d'entrar en material per fer una mica d'introducio parlarem dels origensd'aquest, per molt que ens resulti graciós l'origen el terme spam el trobem en el pernil especiat (Spiced Ham), el qual va ser el primer producte carnic enllaunat que no necessitava refrigerar-se per a la seva conservació. Aprofundint una mica mes en la matèria i en el que es el contingut de la paraula que ens pertoca (SPAM) en parlarem fent-ne una bosi de la seva història, El Primer cas d'spam delque se'n va tenir noticia va ser en l'escrit enviat el 1978 per l'Empresa Digital Equipament Corporatiu. Aquesta Companyia va enviar un Anunci Sobre el seu processador DEC-20 a tots els usuaris d'ARPANET de la costa occidental dels ESTATS UNITS. No obstant l'ocorregut la Paraula spam no va agafar forca fins el 1994, Quan en Usenet va aparèixer un anunci publicitari del despatx dels advocats LPMSel qual informava d'uns formularis a Omplir per a participar en la loteria que dóna accés per Treballar als Estats Units. Anunci que es va enviar a traves d'un script a tots els grups que existien en aquell moment, ocasionant danys de gran valor

Entrant mes amb materia del que avui dia definiria la paraula Spam , parlarem d’algunes de les característiques més comunes que presenten aquest tipusde correus electrònics, com ara :

-La Direcció que apareix de com remitent del missatge sol ser no reconeguda per l'usuari, que és habitual que estigui falsejada.
-El Missatge no sol tenir direccio de resposta.
-Solen presentar un assumpte alarmant,cridaner.
-Pel que fa el seu contingut sol ser publicitari: anuncis de pàgines web, les fórmules paràgraf Guanyar Diners fàcilment, immobiliàriesproductes miracle, ofertes, o simplement llistats de productes en promoció en venda.
-La instància de part de l'alcalde d'spam està Escrit en anglès i si s'origina en ESTATS UNITS o Àsia, comença Però un spam Comú El servei en espanyol.

D’altra banda tot i que el Mètode de distribució més habitual d’aquest tipus de “virus,intrus..” sol ser el Correu electrònic, tambe hi ha la possibilitatexistencials d’altres variants, cadascú amb el seu propi nom Associat a funcio envers el canal de distribució com ara :

-Spam: que es enviat a través del correu Electrònic.
-Spim: Aquest sol ser específic per les aplicacions de missatgeria Instantània Tipus (MSN Messenge... etc).
-Spit : Aquest spam actua sobre telefonia IP
-Spam SMS: Destinat spam un enviar una Dispositius MòbilsMITJANÇANT SMS (Short Message Service).

Sens dubte l'spam és un fenomen que va en augment i creix dia a dia, i representa un elevat percentatge del trànsit de correu electrònic total que circula per la red. A més, una a mesura que sorgeixen noves solucions tecnologies, més efectives, es mes difícil fer front al correu brossa ja que els spammers (Usuaris maliciosos Que es dediquen professionalment Enviaun correu no desitjat) es tornen mes sofisticats i modifiquen les seves formes d'actuació

Ens preguntem com Funciona i com els spam es distribueixen en si, doncs es molt senzill :

La funció dels spammers consisteix en aconseguir el major nombre possible de direccions de correu electrònic en funcionament, és dir, utilitzades realment pels usuaris , amb aquest objecte realitzen:

-Llistesde Correu: L'spammer si dóna d'alta a la Llista de Correu, i Anota Les direccions de la resta de membres.
-Compra una bases de dades d'usuaris particulars a empreses (encara que aquest tipus d'activitat no esta enmarcada en la legalitat, en el si es realitza la Pràctica,)
-Utilitzant robots (Programes de busqueda automàtica), Que rastregen Internet en la recerca de direccions en pàgines...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS