Que Es y Que Contiene Una Imagen Corporativa

Páginas: 4 (926 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2011
1. ¿Què és la imatge corporativa d’una empresa?
Una imatge corporativa es refereix a com es percebuda una companyia. Aquesta es dissenyada per ser atractiva al públic, de manera que la companyiapugui provocar un interès entre els consumidors, es faci un lloc en la seva ment i generi riquesa de marca i faciliti així les vendes del producte. Així, la imatge corporativa, pot estar formada per uno més elements, que de forma conjunta o independent tots compleixen la mateixa funció, accentuar la gràfica i la solidesa de la mateixa, mitjançant la qual, els usuaris poden reconèixer qui facturael producte o servei, per consegüent determinar característiques i valors del mateix. Per tant no port haver-hi cap incongruència entre el elements que formen la imatge de la empresa, perquè això fariaque el rendiment d’aquesta no fos el desitjat i per tant no complís la seva funció.
1.1. Elements de la imatge corporativa
1.1.1. Isotip
Isotip es refereix a la part icònica en el disseny de lamarca. És la part gràfica, ha de ser la més cridanera i pot estar creada per una icona o una imatge, a més funciona sense text. Una de las característiques principals del isotip és la capacitat de sermemorable, ja que serà un dels elements més representatius de la empresa o entitat. També s’ha de tenir en compte la senzillesa del isotip, ja que això augmentarà la seva capacitat de ser recordat.1.1.1.1. Tipus d’isotips
D’isotips hi ha de varius tipus, tot depenent de com es vulgui transmetre el missatge o com serà utilitzat el mateix.
1.1.1.1.1. Isotip icònic
És icònic o figuratiu, laimatge té trets que identifiquen al objecte representat, és a dir, té relació amb el que refereix.
1.1.1.1.2. Isotip abstracte
La imatge esta elaborada a partir d’elements que no tenen cap relacióamb el que comercialitza l’empresa, però si amb el nom de la mateixa.
1.1.1.1.3. Isotip monogramàtic
La imatge està composta a partir de la o les inicials de la empresa representada.
1.1.1.1.4....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Imagen corporativa
  • imagen corporativa
  • Imagen Corporativa
  • Imagen Corporativa
  • Imagen Corporativa
  • Imagen Corporativa
  • Imagen corporativa
  • Imagen Corporativa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS