que hacemos cuando dormimos

Páginas: 3 (593 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2014
HIPÒTESIS
Les hipòtesis que ens vam fer abans de començar a investigar van ser: Perquè ens serveix dormir, i com a resposta vam pensar que seria per la reposició de l’energia del cos, per lamemorització i consolidació del que hem après durant el dia, i pel repós del cervell.
També, creiem que hi ha una sèrie de cicles que fa el nostre cervell durant la nit, fins que ens despertem, que essomia nomes en les últimes fases del cicle, que és millor dormir 8h que 7h 30 min, ja que són més hores dormides, i que despertar a un somnàmbul és dolent.
PREGUNTES
Les preguntes per investigar queens hem fet son les següents:
Quants cicles hi ha?
Què es millor, dormir més o menys hores?, i així, què és millor, fer una migdiada de 20 min o de 40 min?
RESPOSTES
Ens passem la tercera part dela nostra vida dormint, però no sabem realment que fem i com funciona el nostre cos quan dormim. Avui pretenem explicar-vos una mica per sobre, qué és el que passa pel nostre cap quan dormim.
Realmentdormir té tres funcions bàsiques, reposició i gestió de l’energia química del nostre cos, memorització i consolidació del que hem aprés durant la vigilia, i reparació dels teixits del cos.
El quepassa quan dormim en el nostre cervell, és que hi ha una sèrie de fases, cinc fases, que es van repetint al llarg del somni.
1: és la somnolencia, on tanquem poc els ulls i ens quedem dormits, latensió muscular decreix i la respiració se suavitza.
2: Somni superficial, on es bloquejen tots els nostres sentits, i el somni encara no és reparador.
3: Somni mitjanament profund, on les funcions delcos són cada cop més lentes, i en cas de despertar-nos estarem desorientats.
4: Somni profund, on s’entra en total inconsciència, é son aconseguim el somni més profund, i on el nostre organisme potrecuperar-se tant física com psiquicament. Si hi ha somnis en aquesta etapa, es veuran en forma de formes i colors.
5: La fase REM, és molt característica, perquè el cervell sembla que estigui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cuando un padre no puede dormir
  • como hacer dormir al bebe
  • ¿Qué vas a hacer cuando seas grande?
  • Que Hacer Cuando Atropellas A Alguien
  • Cuando La Mente Nos Hace Engordar
  • Que Hacer Cuando Hay Una Violacion
  • ¿Qué Hacen Los Diseñadores Cuando Diseñan?
  • Cuando el alma hace

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS