Questionari Pel·Licula Land And Freedom

Páginas: 4 (914 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2012
RESSENYA DEL FILM
“LAND AND FREEDOM”
KEN LOAH

Seguint la guia de les preguntes fes una ressenya de la pel·lícula de Loah tot relacionant-la amb el tema que estem estudiant: “La Guerra Civil”.• Explicar qui és el director i quina és la seva obra.

Ken Loach, (Nuneaton, Warwickshire, Anglaterra, 17 de juny de 1936) és un director de televisió i director de cinema del Regne Unit,conegut pel seu estil de realisme social i temàtica socialista lligada a la seva militància “trotskista”.
Es va inspirar amb l’obra de George Orwell en la qual aquest narra la seva experiència a Espanyadurant la Guerra Civil.


• Fer un breu resum de l’argument.

La narrativa de la pelicula és un llarg “flashback” de la vida del protagonista. David Carr és portat a l’hospital amb ambulànciaja mort. La seva neta trobe una capsa en la qual hi han fotos del seu aví i cartes a la seva avia.
Convençut de la necessitat d'ajudar els republicans espanyols en la seva lluita contra elsnacionals feixistes, David Carr, un jove treballador sense ocupació i membre del Partit Comunista, deixa Liverpool i viatja a Espanya per unir-se a les Brigades Internacionals. Creua la frontera catalana icasualment acaba allistat en la milícia del Partit Obrer d'Unificació Marxista (POUM) comandada per Lawrence, al front d'Aragó.
Després ferir-se i recuperar-se en un hospital a Barcelona, finalments'uneix, d'acord amb el seu pla original i contra l'opinió de Blanca, a les Brigades Internacionals recolzades pel govern i allí observa els fets de maig del 37 on els republicans lluiten entre ells.Cansat d’aquest comportament torne al front amb els seus amics. Dies després, en el front aguantant els atacs nacionals esperant els reforços són enganyats i es veuen obligats a retirar-se ón arribal’exèrcit popular per detenir-los.
Al morir la seva companya per un tret del E.P. i ser enterrada a Aragò el film torna a Anglaterra per enterrar en David. Allí es on la seva neta tire la terra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • capitalism and freedom
  • Human freedom destiny and universal order
  • Land And Water Animals
  • Reseña De “Liberalism, Economic Freedom, And The Limits Of Market”
  • Pel·licules
  • Slavery, freedom and citizenship in classical athens: beyond a legalistic approach
  • Freedom
  • questionario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS