Qui s'ha endut el meu formatge ?

Páginas: 3 (684 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2011
“QUI S’HA ENDUT EL MEU FORMATGE?”

Aquesta fàbula ens proporciona una visió còmica i més simple del que nosaltres vivim en el dia a dia de la nostre vida. Ens representa les diferents maneres quetenim les persones per afrontar els canvis que sorgeixen a la nostre vida laboral i sentimental. La manera en la que van actuar l’Ensum i l’Esmuny de tornar a començar, de tornar al laberint per buscarformatge al veure que el de la seva Central Formatgera havia desaparegut es l’actitud que qualsevol persona hauria de tenir a l’hora de la recerca de treball o quan el despatxen d’una feina, s’ha detenir una actitud positiva i de superació, de saber afrontar els canvis de la millor manera possible i ser capaços de emmotllar-nos el més rapit possible als canvis, no s’ha de tenir l’actitud d’enHem, que es un personeta que no li agraden els canvis, no vol experimentar noves sensacions, nomes vol allò que ja coneix i que hi està acostumat. El comportament d’en Haw jo crec que es el comportamentque es pot donar en més persones per que al principi no s’atreveix a veure el problema en el que es troben però després es dona conte de que per aconseguir formatge s’ha d’enfrontar al canvi, es adir, a tornar al laberint a buscar-lo.
En la nostre situació actual de crisis es molt difícil trobar una feina(en la fàbula, el formatge) ja que hi ha molta competència, tothom necessita treballar perpoder viure.
Cada persona te una manera diferent de prendre’s les coses en aquest cas l’atur. Molta gent pot pensar que això pot ser una oportunitat per trobar una feina millor remunerada i amb mésaspiracions de futur, es la visió que tothom hauria de tenir de no deixar passar cap oportunitat i afrontar els canvis i els reptes que et posa la vida per així ser cada vegada més fort i més madur otambé tenir la capacitat de preveure els canvis i avançar-te per tenir una millor posició i més recursos a l’hora de produir-se el canvi. Aquesta actitud la tenen les persones amb visió de futur, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Qui S'Ha Emportat Mi Formatge
  • S'ha Penya
  • tast formatges
  • El meu dia!
  • AER MEU
  • el meu llibre
  • Meu soño
  • El Diari Del Meu Desig

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS