Quiet

Páginas: 2 (488 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2012
1. CONTEXTUALITZACIÓ
Aquesta activitat correspon al crèdit 3 “Habilitats d’autonomia personal i social”.

2. DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT
Aquesta activitat consisteix en la lectura a escollir d’unllibre. Els dos llibres proposats són “Sense Fronteres” d’Albert Casals i “Quiet” d’en Màrius serra, aquest treball ha estat basat en el segon d’aquests llibres.
El llibre de Quiet relata la vida delsegon fill d’en Màrius Serra, Lluís Serra, àlies “Llullu”. En Llullu nascut el 14 de març del 2000 patia una greu encefalopatia que els neuròlegs encara no han pogut classificar, col·loquialment ésconsidera en Llullu com un noi amb paràlisi cerebral.
En Llullu requeria un seguit de necessitats i atenció, tenia una discapacitat valorada en el 85%.Durant el llibre, en Màrius ens explica les sevesvivències, emocions i sentiments durant tot aquest temps que va estar al costat del seu fill, aconseguint fer que aquests sentiments, emocions, alegries, ens les fem nostres.

3. RELACIÓ AMBCONTINGUTS TEÒRICS
El diagnòstic d’aquestes malalties ha de ser molt precoç per poder actuar com més aviat millor i poder garantitzar les millors condicions de vida per a la persona dins de lespossibilitats. Evidentment, com la història d’en Llullu fets com aquests marquen una família i condicionaran la forma d’entendre i de veure la vida. No crec que hi hagi víctimes, sinó fets desafortunats, com ésel cas d’en Llullu, però crec que en cap moment els pares d’ell voldrien lògicament que el seu fill pogués fer una vida completament normal cosa que no passarà i tampoc poden fer massa per millorarles seves condicions cosa que deriva en moltíssima impotència per part dels pares davant d’aquests fets podríem dir tràgics.
En Màrius Serra, veu la gent en una situació com la del Llullu com unapossibilitat d’existència, devastadora per altra banda, però tan real com qualsevol altre. Una possibilitat que exclou el funcionament cerebral i les extraordinàries funcions que això permet. La relació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Quiet
  • Quiet
  • Quiet
  • R Quieto
  • Quedemonos quietos
  • Sermon Estad Quietos
  • Quiet
  • Quiet

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS