quim

Páginas: 4 (825 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2014
Resum

El senyor Beneset: Tractasobre la visita al hospital d’un fill al seu pare, el qual es comporta con una dona. Tracta sobre com evadeix la realitat i com pensa que el seu temps ja deuriahaver acabat.
L’amor es etern: Aquestrelat narra la historia de uns joves que fa uns anys havien sigut parella i que es troben al carrer per casualitat. Després d’aquell encontre van tornar a eixirjunts i un dia al deixar sols al home en lacasa de Carolina, la dona, troba uns papers del metge i al parlar amb una amiga de Carolina s’adona de que Carolina esta greument malalta. Per això el xic tomala decisió de viure con ella i desprèsde casar-se per a viure els seus últims dies amb ella. Ell mai el hauria fet si ella no es fora a morir. A l’aniversari de la seua boda Carolina li conta al xicque havia estat molt malalta els últimsanys i que si no fora per ell, ella no hauria sobreviscut.
Dissabte: Parla d’una dona que, crec, s’ha separat del seu marit y que durant tot el relat trenca itira al fem tot el que el recorda aell, camises, fotos, els calaixos on guardava els seues coses... Fins a al final acabar jugant amb unes tisores y anar arrancant-se poc a poc la pell.
Dos somnis: Enel primer, cridat el picadero, dosamics alquilen un pis enfront de duos bars de moda de la ciutat, per a portar-se xiques i fer l’amor. Un d’ells deixa d’anar al pis i quan l’altre mor somnia con quetorna al pis i esta ple de gent...Resum

El senyor Beneset: Tractasobre la visita al hospital d’un fill al seu pare, el qual es comporta con una dona. Tracta sobre com evadeix la realitat i compensa que el seu temps ja deuria haver acabat.
L’amor es etern: Aquestrelat narra la historia de uns joves que fa uns anys havien sigut parella i que es troben al carrer per casualitat. Després d’aquellencontre van tornar a eixir junts i un dia al deixar sols al home en lacasa de Carolina, la dona, troba uns papers del metge i al parlar amb una amiga de Carolina s’adona de que Carolina esta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • quimo
  • quim
  • quim
  • Quim
  • Quim
  • Quim
  • Quima
  • quim

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS