quines són les tendències principals que presenten les xarxes mundials de mitjans on es situen les corporacions o conglomerats multimèdia?

Páginas: 3 (670 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2014
Segons Manuel Castells les xarxes mundials de mitjans presenten quatre tendències principals:


1. La concentració de la propietat: La titularitat dels mitjans cada cop es concentra i privatitzamés. Mitjançant aliannces, inversions o adquisicions els gras mitjans s’interconnexionen entre ells per tenir un control total del medi.

2. La diversificació de les plataformes: els conglomerats demitjans ofereixen una diversitat de productes per mitjà d’una plataforma, o ofereixen un mateix producte per una diversitat de plataformes. També poden formar nous productes combinant diferentsproductes.

3. La segmentació i la personalització: La personalització i segmentació de les audiències amb la idea de maximitzar els ingresos per publicitat.

4. L’economia de sinergia: Capacitat detrobar economies de sinergia òptimes que aprofitin l’entorn canviant de les comunicacions. Component fonamental de l’estrategia de negocis de les xarxes empresarials.
Segons Manuel Castells les xarxesmundials de mitjans presenten quatre tendències principals:


1. La concentració de la propietat: La titularitat dels mitjans cada cop es concentra i privatitza més. Mitjançant aliannces, inversionso adquisicions els gras mitjans s’interconnexionen entre ells per tenir un control total del medi.

2. La diversificació de les plataformes: els conglomerats de mitjans ofereixen una diversitat deproductes per mitjà d’una plataforma, o ofereixen un mateix producte per una diversitat de plataformes. També poden formar nous productes combinant diferents productes.

3. La segmentació i lapersonalització: La personalització i segmentació de les audiències amb la idea de maximitzar els ingresos per publicitat.

4. L’economia de sinergia: Capacitat de trobar economies de sinergia òptimes queaprofitin l’entorn canviant de les comunicacions. Component fonamental de l’estrategia de negocis de les xarxes empresarials.
Segons Manuel Castells les xarxes mundials de mitjans presenten...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Presentador multimedia
  • presentaciones multimedia
  • Tendencias multimedia
  • Presentaciones en multimedia
  • Presentaciones multimedia
  • Presentaciones multimedia
  • Presentaciones multimedia
  • Evolución de los presentadores multimedia.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS