quiropraxia

Páginas: 6 (1283 palabras) Publicado: 17 de marzo de 2014















































Índex:

Que és? ………………………………………………………………………………………… PAG 3.

Història .............................................................................................PAG 4.

Subluxacions ......................................................................................PAG 5.

Tractaments................................................................................PAG 6-7-8.

Seguretat ..........................................................................................PAG 9.





























QUE ÉS?


La Quiropràctica és un tipus de medicina alternativa, disciplina de la fisioteràpia que destaca en la diagnosis, eltractament i la prevenció dels desordres del sistema músculo-esquelètic, especialment de la columna vertebral. És la única professió que detecta, analitza i corregeix una subluxació vertebral. El principal tractament implica una teràpia amb una manipulació de la columna vertebral, també es fan exercicis i consells sobre la vida saludable.




La quiropràctica s’ha convertit en una de les professionsmés sol·licitades a nivell mundial pel que fa a la cura natural de la salut. Està present en més de 170 països, y la seva visió de la cura de la salut és preventiva i vitalista, enfocada a mantenir o restablir el funcionament integral del cos humà.

Actualment als Estats Units, la Quiropràctica, és una carrera universitària independent, que té una durada de 6 o 7 anys, i es cursa en lesuniversitats més prestigioses del món.


 











HISTÒRIA


Els orígens de la Quiropràctica, es remunta a l’any 1895 a Iowa ( Estats Units) on David Daniel Palmer va realitzar el primer ajustament vertebral a un conserge que havia perdut l’audició en un accident, David Daniel Palmer va analitzar la seva columna vertebral i desprès de veure que una vertebra estava desplaçada, lava corregir i el conserge va recuperar l’oïda.
A partir d’allà, va començar a investigar i estudiar la relació de la columna vertebral, el sistema nerviós i els seus efectes en les funcions del cos humà. Més tard, el seu fill B.J.Palmer va ampliar aquests coneixements. L’any 1897 David Daniel Palmer va fundar la primera universitat de totes les que existeixen avui, va fundar el Palmer College ofChiropractic.
Els estudis e Palmer el van portar a concloure que existeix una intel·ligència innata a la medul·la espinal que controla les funcions del cos humà.








Oscar Roler, va dir que la Quiropràctica analitza la relació entre el sistema nerviós central y l’estructura que el protegeix, estem parlant de la medul·la espinal, i la columna vertebral.

Actualment,laQuiropràctica ha evolucionat molt, sobretot de les idees originals e Palmer. A banda de que manté les seves bases teòriques, també ha incorporat els avenços moderns e la ciència com la Neurociència, la Psiconeuroinmunologia o la Epigenètica.





SUBULXACIONS

Una subluxació és una desalineació vertebral de la columna que comprimeix el nervi entre les vertebres afectades generen així, el malfuncionament de l’organisme. Aquest problema afecta a més del 95% de les persones des de el seu naixement y també és la causa de casi totes les malalties, dolor y problemes de salut.














Existeixen dos tipus de subluxacions:

Subluxació facilitada: Els nervis y les fibres nervioses estan estirades, torçades o cicatritzades. Aixó es degut a un mal funcionament en el sistemanerviós. Normalment està més associada amb un estrés emocional o químic del qual el cos no pot recuperar-se. Els seu tractament consisteix en exercir una pressió molt lleugera sobre la columna.

Subluxació estructural: La vertebra està mal alineada, causant un pinçament o comprimint el nervi. Quan el quiropràctic ajusta les vertebres, normalment s’escolta un petit “crec”. Normalment és originat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • quiropraxia
  • Quiropraxia
  • Quiropraxia
  • quiropraxia
  • Quiropraxia
  • Quiropraxia
  • la quiropraxia
  • Quiropraxia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS