Qwerty

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 31 de enero de 2015
PRÀCTICA 11: estratègies de marca

Has de resoldre l'activitat número 12 de la col·lecció d'activitats d'aquest tema. Hauràs d'explicar l'exemple que has trobat, aportar imatge de la marcaconcreta i justificar perquè la classifiques dins de l'estratègia corresponent.
12 – Per fer a casa: fer una recerca d’empreses que hagin utilitzat les diferents estratègies de marca estudiades a classe ique no hagin sortit com exemple.

Marca única: Apple.És una de les marques amb més valor i prestigi actualment. És de marca única, ja que posa la mateixa marca a tots els productes que comercialitzal'empresa. Per exemple, té diferents productes com: iPhone, iMac, iPad, iPod, etc. Tots aquests, són de marca Apple.

Marques múltiples:Reckitt Benckiser.És una empresa britànica multinacional. Esde marca única ja que fabrica diferents tipus de productes per a la cura de la llar, salut, cura personal, productes de neteja entre d'altres. Com per exemple: Vanish, Calgon, Durex, Cillit Bang,Noxon, etc.


Segones marques:Electrolux. És una empresa sueca que fabrica electrodomèstics per a l'ús domèstic i professional.Té com a primera marca Electrolux, però també té segones marques com: AEG,Zanussi, Corberó, Eureka, etc.

Aliança de marques:Nike amb Apple. Nike, va tenir la idea d'unes sabatilles intel·ligents, i per això contacte amb Apple per desenvolupar la part tecnològica quenecessitaven per llançar aquest nou producte. D'aquesta manera, és una aliança de marques, perquè s'alien aquestes dues marques.

Marques del distribuïdor:Ahorramas. Es un supermercat, en el qualtrobem les anomenades “marques blanques”, que són les marques del distribuïdor. El propietari d’aquest, comercialitza marques com: Alipende (alimentació), Mequè (mascotes), Lanta (drogueria), Bodyplus(higiene personal).


Marca vertical:Subway. Té un conjunt de característiques i un estil que afecten al fabricant. Forma part de la marca vertical ja qui munta un d’aquest (“una franquícia”) ha de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • qwerty
  • qwerty
  • qwerty
  • Qwerty
  • qwerty
  • Qwerty
  • Qwerty
  • qwerty

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS