racismo

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2013
El Racisme


El Racisme és un comportament o un sentiment discriminatori de les persones, per la seva raça, nacionalitat o color.

Al Hip Hop, el racisme és un dels temes més recurrents eimportants. Degut a les diferents raçes que formen aquesta cultura, al hip hop sempre hi ha agut una espècie de rivalitat entre bàndols, és a dir, als diferents grups és formava una espècia de superioritat.El 1988 , el grup de rap Public Enemy testaferro Chuck D va declarar que la música hip hop podria ser utilitzada com una eina per difondre informació entre les comunitats que tradicionalment hanestat desatesos els principals mitjans de comunicació.Enels anys posteriors , diversos grups explícitament polítics i activistes s'han format dins de les comunitats de hip hop . La majoría delsmembres de l'audiència del hip hop no són, però, que participen directament en aquests grups.
La Filosofía del Hip Hop

''Peace, love, fight, unity and having fun'', era la filosofía de Afrika Bambataa.El Hip Hop té com base la igualtat, és una cultura que defendeix a les persones, independientment d'on siguin o com siguin. A pesar de que a la seva música les lletres siguin conegudes com lletresamb alt contingut sexual, amb missatges a favor de les drogues o l'alcohol la seva variació ha cambiat molt. Els rapers defendeixen els drets humans, uns drets que cada vegada ténen més força a causade el racisme y la marginació.

L'influència del Hip Hop en la nostre societat.

El Hip Hop ha influït, de manera instantànea, en la nostra llengua, moda o en la nostre societat.

La influènciadel Hip Hop en la nostra llengua.
Les paraules com ‘’nigga’’ (persona de raça negre), ‘’cool’’ (glamurós,), ‘’ chill’’ ( Relaxació), "bling-bling" ( sinónim de diamant y joiería cara) han arribat aformar part de la llengua qüotidiana, peró inicialment formaven part del llenguatge del hip hop, un llenguatge que només el podíen utilitzar els b-boys o rappers.

L'influéncia del Hip Hop en la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Racismo
  • Racismo
  • Racismo
  • el racismo
  • Racismo
  • Racismo
  • Racismo
  • Racismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS