Rally Nueva Zelanda

Páginas: 2 (296 palabras) Publicado: 26 de septiembre de 2012
Els Citroën mantenen el seu domini a Nova Zelanda

No hi han novetats pel que fa a la classificació general al Brother Rally New Zealand. Sebastien Loeb segueixencapçalant la prova amb un estret marge de 6.4 segons respecte Mikko Hirvonen. Tot i el major protagonisme d'avui dels pilots de Ford, Petter Solberg estava lluny de lalluita per la victòria, ocupant la tercera plaça a 1:33 del líder i Latvala la vuitena, a 4:58.

Solberg marcava l'scratch en el primer tram, Batley, en uncomençament de dia assolellat tot i que amb lleugeres previsions de pluja durant el dia. Loeb i Hirvonen eren segon i tercer respectivament. Els Citroën mantenien la sevasuperioritat a la general amb Hirvonen a 6.7 segons del campió francès. Petter Solberg superava Novikov, situant-se tercer a més d'un minut i mig dels pilots de Citroën.Jari Matti Latvala recuperava la confiança després de la sortida de traçada d'ahir que el feia perdre totes les opcions de victòria, imposant-se en el següent tram,Brother Mititai 1. El finlandès ja era vuitè, per davant del portuguès Araújo. Era el matí de Ford, ja que Solberg s'enduïa el següent tram, Girls High School 1, perdavant de Hirvonen que es situava a només 1.7 segons de Sebastien Loeb a la general.

Conscient d'aquesta amenaça, Loeb va posar una marxa més i es va adjudicar el dostrams següents, Waipu Gorge i Brooks. Latvala i Hirvonen es van repartir les victòries dels dos últims trams, amb la qual cosa la classificació quedava molt ajustadaper la part de dalt, amb Hirvonen a 6.4 de Loeb.

Aquesta matinada es disputa l'últim dia de competició d'aquest ral·li en el qual el domini de Citroën és evident.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nueva zelanda
  • Nueva zelanda
  • Nueva Zelanda
  • Nueva Zelanda
  • Nueva zelanda
  • nueva zelanda
  • Nueva zelanda
  • nueva zelanda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS