RAMON LLULL

Páginas: 3 (589 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2013


Situació
El Parc Nacional de Serra Nevada està al sud de la Península Ibèrica, formant part de les Serralades Bètiques, en la Comunitat Autònoma d'Andalusia. Al sud-est de la ciutat de Granada,comprenent també l'extrem occidental de la província d'Almeria.
Extensió
La major part de la seva extensió està dins del Parc Nacional Serra Nevada, ocupant un total de 86.210 hectàrees; altres86.000 ha corresponen al parc natural circumdant arribant a un total de 169.239 hectàrees protegides.
Tipus d’espai
Espai protegit
Característiques

Serra Nevada és un massís muntanyenc pertanyental conjunt de les Bètiques, concretament als sistemes Penibétics. En 1986 va ser declarada «Reserva de la Biosfera» per la UNESCO i en 1999 gran part del seu territori va ser declarat Parc Nacionalpels seus valors botànics, paisatgístics i naturals. És el massís muntanyenc de major altitud de tota Europa occidental després dels Alps. La seva altitud màxima s'aconsegueix en el bec Mulhacén, de3.482 m.

Activitats (Senderisme)

La Sendera de l'Estel
La Sendera de l'Estel és una sendera que discorre al costat de les ribes dels rierols que fan de capçalera del Riu Genil i ofereix unesinteressants vistes del nord del massís muntanyenc. Integral dels 3.000 metres de Serra Nevada. La Integral de Serra Nevada, com és més coneguda, és un ruta que comença en Jérez del Marquesat, a la zonanord del massís, i acaba en Nigüelas, en l'oest.
La ruta Sulayr
La ruta Sulayr és una sendera de 340 km de longitud que circumda Serra Nevada, dissenyat i promocionat per algunes institucionspúbliques, pel qual s'han recuperat diverses senderes tradicionals i vies pecuàries.

Normativa

Respecte dels altres: L'esquiador o snowboarder ha de comportar-se de manera que no perjudicial o posi enperill als altres.
Control de la velocitat i el comportament: L'esquiador o snowboarder ha d'esquiar de forma controlada. Ha d'adaptar la seva velocitat i forma d'esquiar o lliscar-se en surf de neu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ramon llull
  • ramon llull
  • Ramon Llull
  • Ramon Llull
  • ramon llull
  • ramon llull
  • ramon ,llull
  • Ramon llull

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS