RATIOS

Páginas: 8 (1781 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2015
Comentari de ràtios
Ràtio de disponibilitat

Si esta per sota del 0,3 l’empresa pot tindre dificultats per atendre els pagaments immediats dels deutes que pot tindre l’empresa. I si esta per damunt del 0,4 i com mes alt sigui hi haurà una seguretat, però a de verificar que no tingui actius pocs rendibles per l’empresa.
Ràtio de tresoreria

Si el resultat es 0,8 vol dir que a mesura queliquidi tots els deutors, efectius, inversions, podrà anant fer front al deutes de curt termini sense contar les existències. I si es molt superior a 1,2 vol dir que hi ha un excés de liquiditat i pot tenir actius sense rendiments. I si esta per sota del 0,8 vol dir que podrà fer els fronts dels deutes de curt termini.
Ràtio de liquiditat

Si el resultat es inferior de 1 implicar que el fons demaniobra es negatiu, i vol dir que empresa es troba en una situació perillosa ja que és molt probable que es produeixi una suspensió de pagaments cap als seus creditors i proveïdors. I si es superior del 1,5 implicar que el fons de maniobra es positiu i ha de tindre un marge operatiu.
Ràtio de solvència o garantia

Si la ràtio és menor que 1,7 pot existir risc d'entrar en una situació desuspensió de pagaments i no pot garantir tots els seus deutes del actiu. Si la ràtio és 2 vol dir que l’empresa amb els seus actius pot garantir els seus deutes i si es superior de 2 es molt solvent a llarg termini, però podria verificar si amb una mica de deutes aconsellar que faci una rendibilitat més alta que vendria ser el palanquejament.
Ràtio de endeutament

Si el valor és inferior a un 0,4l'empresa pot estar mantenint un excés de recursos. Si la ràtio es superior del 0,6 indica que l'empresa està excessivament endeutada.
Ràtio de estructura de deute

Com mes baix sigui la ràtio de més qualitat serà el endeutament, i com mes gran sigui el termini de pagament de deutes de l’empresa, més marge operatiu mes capacitat tindrà.
Resum de gestió econòmica
TEMA 3: ESTRUCTURA ECONÓMICAY FINANCIERA DE LA EMPRESA
Invertir
Invertir significa colocar u capital en una operación determinada con la idea de recuperarlo más adelante junto con una cierta rentabilidad.
Dos aspectos que definen su carácter:
Pretensión de alcanzar una rentabilidad.
Asunción de un riesgo.
También al crear una empresa nueva significa invertir.
Las inversiones de un proyecto empresarial pueden tenerun carácter tangible o también un carácter intangible. Toda esta inversión se denomina activo fijo inmovilizado o activo corriente.
Financiación
Financiación indica conseguir los recursos necesarios para emprender un proyecto determinado, con un coste conocido.
Se denomina fuentes de financiación a las diferentes procedencias de las cuales podemos obtener recursos financieros.
Una empresaque está ya en marcha, necesitara invertir con frecuencias la renovación de sus instalaciones, en sus métodos de producción y en sus estructuras, para no perder competitividad en los mercados y para acometer nuevos retos de expansión crecimiento.
Estructura económica y estructura financiera
La estructura económica de una empresa está formada por las inversiones que han sido necesarias para tenerdispuesta la empresa para el desarrollo de su actividad. Y podemos decir que está formada por el activo no corriente del balance.
La estructura financiera está constitutiva por todas aquellas fuentes de financiación que hacen posible la adquisición de los bienes y servicios que forman parte de la estructura económica.
Necesidades de inversión en la empresa
Se trata de necesidades que se han deprecisar con exactitud a fin de conseguir una financiación exacta y eficiente, sin incurrir en costes financieros extra.
Las necesidades de inversión son las siguientes:
Activos intangibles: en este grupo incluiremos conceptos como derechos de traspasos, patentes registradas por otras empresas.
Locales y naves industriales: en este caso son los locales de alquiler la inversión se limita...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ratio
  • Ratios
  • RATIOS
  • ratios
  • Ratios
  • LOS RATIOS
  • Ratios
  • Ratios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS