Raul

Páginas: 3 (515 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2012
Raul

Va néixer al barri madrileny de Villaverde Alto el 27 de juny de 1977. De petit es va incorporar a l'Atlètic de Madrid. A la seva primera temporada a la categoria infantil va marcar 65 gols.El president del club, Jesús Gil, va eliminar les divisions inferiors i el Real Madrid el va fitxar al 1992, arribant al Real Madrid C al 1994.

L'entrenador del primer equip, Jorge Valdano, el vafer debutar al primer equip el 29 d'octubre de 1994, amb només disset anys, davant el Real Zaragoza. Aquella temporada va fer nou gols i va guanyar el seu primer títol de lliga.

Ja sent titular delprimer equip, a la temporada 96/97 es va proclamar campió de lliga entrenat per l'italià Fabio Capello. El 20 de maig de 1998, va guanyar la Lliga de Campions davant la Juventus de Torí, a Amsterdam.L'1 de desembre de 1998 el Madrid va guanyar la Copa Intercontinental[3]gràcies a un gol seu a vuit minuts del final, esdevenint el millor jugador del partit.

Va guanyar dues Copes d'Europa mésal 2000, guanyant 3-0 al València CF a la final disputada a París i al 2002 a Glasgow davant el Bayer Leverkusen. A amdues finals Raúl va marcar.

Als dinou anys va debutar amb la seleccióespanyola absoluta, a Praga davant la selecció de la República Txeca. Va jugar a França 98 on va marcar un gol.

A l'Eurocopa del 2000, va fallar un penal decisiu davant França a quarts de final, quedant eliminatdel torneig.

Al Mundial del 2002 a Corea i Japó, va patir una lesió muscular que li va impedir liderar la selecció als quarts de final del torneig davant l'amfitrionaCorea del Sud, on la seleccióva perdre.

El 12 de febrer del 2003 va esdevenir màxim golejador de la història de la selecció absoluta amb 31 gols, superant el seu company d'equipFernando Hierro. Així mateix, és el jugador decamp amb més partits jugats amb la selecció espanyola, i el tercer contant els porters, per darrera del seu company d'equip Iker Casillas i d'Andoni Zubizarreta que n'ha disputat 126.

El 25 de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Raul
  • Raul
  • Raul
  • Raul
  • raul
  • Raul
  • raul
  • Raul

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS