real

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 7 de abril de 2013
jgfgffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffsAquest any, el concurs literari de sant Jordi gira al voltant de la figura de Joana Raspall.
Com que també és l'Any Espriu, us suggereixola possibilitat de tractar el món literari del poeta en aquells textos de tema lliure.
Ja sabeu que heu de lliurar-me obligatòriament un text (com a mínim). El termini de lliurament és el15 de MARÇ.
Us adjunto les bases del concurs i un parell d'enllaços relacionats amb Salvador Espriu i Joana Raspall. En la pàgina d'Espriu, aneu a "Materials didàctics" i hi trobareu enllaçosdiversos. En el cas de Joana Raspall, en l'apartat de materials hi trobareu textos de l'autora Aquest any, el concurs literari de sant Jordi gira al voltant de la figura de Joana Raspall.Com que també és l'Any Espriu, us suggereixo la possibilitat de tractar el món literari del poeta en aquells textos de tema lliure.
Ja sabeu que heu de lliurar-me obligatòriament un text(com a mínim). El termini de lliurament és el 15 de MARÇ.
Us adjunto les bases del concurs i un parell d'enllaços relacionats amb Salvador Espriu i Joana Raspall. En la pàgina d'Espriu, aneu a"Materials didàctics" i hi trobareu enllaços diversos. En el cas de Joana Raspall, en l'apartat de materials hi trobareu textos de l'autora Aquest any, el concurs literari de sant Jordi giraal voltant de la figura de Joana Raspall.
Com que també és l'Any Espriu, us suggereixo la possibilitat de tractar el món literari del poeta en aquells textos de tema lliure.
Ja sabeu queheu de lliurar-me obligatòriament un text (com a mínim). El termini de lliurament és el 15 de MARÇ.
Us adjunto les bases del concurs i un parell d'enllaços relacionats amb Salvador Espriu iJoana Raspall. En la pàgina d'Espriu, aneu a "Materials didàctics" i hi trobareu enllaços diversos. En el cas de Joana Raspall, en l'apartat de materials hi trobareu textos de l'autora
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • real
  • Reales
  • Reales
  • real
  • real
  • LO REAL
  • Lo real?
  • Real

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS