Rebelión en las aulas

Páginas: 4 (755 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015


SOBREVIVIR EN UN MUNDO DONDE LOS CAMBIOS SE PRODUCEN DE MANERA RÁPIDA Y CONTINUA REQUIERE UNA FUERTE DE TERMINACIÓN PARA EVOLUCIONAR, PARA ADAPTARSE A LAS NUEVAS SITUACIONES Y ASÍ PROGRESAR.La història comença quan hi ha una estranya agitació a les zones de les grans maresmes i és quan tots els animals aquàtics van a la reunió que prepara la tortuga.
Encara que els nivells d’aiguasemblaven normals, la tortuga començava ha estar preocupada. Per això, quan estaven tots els animals aquàtics a la convocatòria que va proposar, ella va dir les seves conclusions; que eren: .
Al acabarde dir aquella molt certa oració, tots es van posar a xiuxiuejar del tema i a fer preguntes com: “Per què ens haurà citat si hi ha aigua de sobra?”, perquè ningú s’imaginava que fos una cosa tan greu.Llavors, la tortuga va respondre: ‘Us he convocat per que encara queda temps per solucionar-ho, però per fer-ho cal començar ha actuar a partir d’avui’.
Tots comentaven de com ho podrien fer. Van diralgunes idees, com: “ Cada dia puc estar una estona fora de l’aigua i poc a poc estar més temps sense necessitar aliments de l’aigua. Caldrà ensenyar-ho també, a les generacions que estan creixent,per aconseguir un entorn sense maresmes”.
Tots van començar el pla d’acció i això va provocar que a les generacions següents podien respirar fora de l’aigua, a moure’s a les zones terrestres i menjarcoses que creixen del terra. Tots excepte el barbillo, que es va negar a participar perquè pensava que era una exageració les idees de la tortuga. Durant un temps va tenir sort, ja que trobava moltmés de menjar que abans, perquè les altres espècies no eren tan competitives a l’hora d’aconseguir aliment.
Al cap del temps, només quedaven uns dits d’aigua en els llacs, però com el barbillocontinuava amb l’idea de que vindrien pluges que ajudarien ha augmentar el nivell de l’aigua, va passar un estiu molt dur.

Prim i sense poder-se moure, la tortuga va passar pel seu costat i li va dir:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Rebelion en las aulas
  • Rebelión en las aulas
  • Rebelión en las aulas
  • Rebelion en las aulas analisis
  • Rebelion En Las Aulas
  • rebelion en las aulas
  • rebelion en las aulas sinopsis
  • La rebelion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS