Recension

Páginas: 3 (554 palabras) Publicado: 28 de noviembre de 2012
NEOLIBERALISME
El pensament neoliberal diu que lestat interve massa en leconomia, i que sha de fer l’estat mes petit, treure les regulación estatals. Defensen la flexibilitzacio del mercat detreball per crear ocupacio, es a dir donar mes facilitat a les empreses per contractar i descontractar.
L’altre idea del neoliberalisme es la privatitzacio, sectors publics i estatals que han de pasar aser privats, segons ells augmentant aixi l’eficiencia. Obrir nous espais de mercat, al privatitzar un sector , es fa negoci(poses una cosa de fora del mercat dins del mercat i obres un nou espai perfer negoci).Quan mirem totes les privatitzacions veiem que va molt relacionat amb la corrupcio( tu majudes arribar al poder i jo et cedeixo el negoci)
La privatizacio va associada a una millora delservei? No te per que ser aixi al privatitzar el ferrocarril britanic va pasar de ser dels millors d’europa a no. Ja que lempresa vol gastarse menys per guanyas mes diners. Molts cops el que fan perexcusar la privatitzacio el sector public deixa de invertir per degradar el servei i asixi generar la sensacio de que l’estat no ho pot gestionar be i privatitzar-ho.Justament es privatitza el que esrentable per aixo pot semblar que el que no esta privastizat , perke ningu ho vol comprar sigui pitjor(privatizacio segmentada).
Laltre tema es el de pagar els impostos, els rics paguen menys quenosaltres, la getn que te molts diners construeix SICAV pero pagar tant sols un 1 per cent o no pagar res. El que han fet els neoribelas es reduir la progresivitat del pags d’impostos, vol dir que elsEstats ingresen molt menys diners que fa trenta anys ja que els multimillionaris, tenen aquests metodes com les SICAV i el frau fiscal per pagar menys impostos. Els impostos idnerectes , soninjustos perque totom amb diferents rendes paga el mateix per uns pantalons( es un aspecto regresiu) . El argument de tot aixo el neoliberalisme ho fa per no desincentivar que els multimillionaris...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Recension
  • Recension
  • Recension
  • Recensión
  • Recension
  • recensión
  • Recensión
  • Recensión

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS