recerca 4

Páginas: 3 (749 palabras) Publicado: 7 de junio de 2013




UN telediari FET perjoves i per a joves





NOM: PAULA BEATRIZ.

TUTOR: SANTIAGO FERNÁNDEZ.
CURS: 2008/2009 DATA: 15 GRU P: 7








per escollir la nostra seccions hemtriat el tema de l’esport un tema molt fàcil i senzill de desenvolupar-lo .En el grup tots estem d’acord en quant al tema, per que és un tema que tots units podem treballar sense cap problema.En el grup tots els integrants ens vam posar d’acord per triar que esport podíem incluir d’ells quals jo en vaig triar el bàsquet.












en grup numero settreballem l’esport i en aquest treball vam poder tractar tot allò relacionat amb el futbol, basquetbol, formula 1, etc. En aquesta ocasió tots els integrants del grup hem de buscar informaciósobre els esport esmentat anteriorment, encara que el tema era bastant fàcil tenia mos que investigar i conversar amb alguns dels nostres companys per que hi ha coses que no sabíem això ens porta atreure un bon desenvolupament.

A l ’escolla del treballa, van poder fer-le una entrevista a un Jove anomenat DANY RODRIGUEZ i en comento que el van motivar mes a jugar per qué a ellsestudiants poder jugar amb el profesores es un gran merito.
Al futbol, Espanya dóna un gran pas cap al final van poder jugar contra l’equip de Turquia on als espanyols els resulta una mica difícil perque la defensa dels turcs era bastant forta però un goll de (PIQUÈ )ho canvia tot i els espanyols s’emporten la victòria.




Yen fórmula uno Fernando Alonso, ha finalitzat en dotzena posicióen el gran premi de Malàisia, per pluges i faltes de llum i va haver d’aturar. En la classificació del mundial, alonso es el primer piloto amb kers empatad amb Nick Heidfeld....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • recerca
  • projecte de recerca
  • Treball de recerca
  • Treball de recerca
  • Recerca informacio
  • Treball recerca
  • Treball De Recerca
  • Projecte De Recerca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS