Recerca Paisage Carretera

Páginas: 2 (289 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2012
Abstract del projecte de recerca.

L’objecte d’estudi d’aquesta recerca tracta sobre la metodología i anàlisi de les transformacions del paisatge. Una metodología que requereix unllenguatge propi, per tal d’interpretar la percepció del paisatge en moviment.

Consisteix en fer un treball pont entre l’anàlisi formal del paisatge de carretera i les causes que han originataquestes transformacions; l’anàlisi de la dinàmica del paisatge.

En primer lloc, es pendrà com a base i matriu territorial 3D el tram de la carretera C-260 entre Figueres i Roses (20 Km.aproximadament.)

En segon lloc, es procederà a seqüenciar el “paisatge de carretera” en tota una sèrie de fotogrames, definides per uns observatoris establerts al llarg del recorregut de la via.Resulta interessant destacar el concepte de “paisatge de carretera”, el paisatge no el fa la carretera, sino en la messura en què dóna accessibilitat al territori.

La tercera fase de recercaconsistirà en el·laborar la cartografia 2D sobre la realitat del medi, catalogar els espais, detectar fragilitats, referències visuals, horitzonts, noves construccions, alineacions, etc. Espretèn fer una interpretació de la realitat observada per poder posicionar-se en termes de projecte.

Per últim l’objectiu que es vol aconseguir és arribar a uns criteris o directriuscorrectores que serveixin com a base projectual de futures propostes i transformacions.

La tercera fase de recerca consistirà en el·laborar la cartografia 2D sobre la realitat del medi, catalogarels espais, detectar fragilitats, referències visuals, horitzonts, noves construccions, alineacions, etc. Es pretèn fer una interpretació de la realitat observada per poder posicionar-se entermes de projecte.

Per últim l’objectiu que es vol aconseguir és arribar a uns criteris o directrius correctores que serveixin com a base projectual de futures propostes i transformacions.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • paisage
  • recerca
  • Carretera
  • carreteras
  • Carretera
  • Carreteras
  • Carreteras
  • Carreteras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS