Recerca

Páginas: 2 (271 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2015
* 1.- Si es pretén aconseguir una reducció de la desocupació, el Banc Central Europeu ha de dur a terme una política monetària més expansiva que la prevista pelsagents econòmics en les seues expectatives econòmiques. Raone el seu acord o desacord amb l'anterior proposició.

A curt termini, si es porta a terme una políticaexpansiva superior a la prevista pels agents la inflació es superior a la que s’esperava i per tant la desocupació cíclica es negativa i per tant estem d’acord ambl’afirmació. Però quan s’ajusten les expectatives d’inflació a llarg termini la desocupació torna a la seua taxa natural.


*3.- Una caiguda inesperada i intensa de lademanda modera els preus i incrementa la desocupació. A partir d'aquestes condicions, pactar augments salarials per damunt de la inflació per tal de sostenir la demandaés la millor política econòmica possible per reduir la desocupació. Comente raonadament el seu acord o desacord amb aquesta proposició.
Si es produeix un xoc dedemanda agregada provoca una moderació en els preus i per tant les empreses obtenen menys beneficis per la explotació. Açò porta a que es contracten menys treballadorsper produir perquè ara la demanda es menor. Però estem en desacord en que pactar augments salarials per damunt de la inflació es la solució per reduir la desocupació,ja que les empreses mai van a contractar més que el valor de la productivitat marginal del treball. La solució per contra, pensem que es una moderació salarial quefaja augmentar la productivitat i acabe provocant un augment de la ocupació progressivament a mesura que es recupere i torne a muntar la demanda agregada.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • projecte de recerca
  • Treball de recerca
  • Treball de recerca
  • Recerca informacio
  • Treball recerca
  • Treball De Recerca
  • Projecte De Recerca
  • A la recerca del foc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS