recessió

Páginas: 4 (893 palabras) Publicado: 14 de abril de 2013
Qui s’ha endut el meu formatge?











Crèdit 4 : Inserció Ocupacional
Professora: Maika, Laura
Nom: Amaranta Montilla Mata
Presentació del treball: 11 de Gener de 2013
B.Introducció.
¿Qui s'ha endut el meu formatge?, És un llibre de gènere narratiu, que intenta explicar mitjançant un exemple senzill i pràctic, com poder adaptar-nos a un món en constant canvi.
Diàriamentens enfrontem a canvis que fan variar la nostra manera de viure, depenent sempre de les nostres reaccions y decisions.
Les persones hem de ser capassos de manejar les situacions de canvi, per tal deno fracassar en els nostres objectius personals, professionals, socials, amorosos..

Fitxa tècnica.
Títol: ¿Qui s’ ha endut el meu formatge?
Autor: Spencer Johnson.
Editorial: Empresa Activa.Biografia del autor:
Spencer Johnson és un escriptor i psicòleg nord-americà, conegut sobretot per l'èxit internacional, ¿Qui s’ ha endut el meu formatge?.
Ha sigut director mèdic de comunicació deMedtronic, l'empresa que va inventar els marcapassos e investigador per l’ Institut d'Estudis Interdisciplinaris. Els seus llibres han aparegut en diversos mitjans, des de la CNN fins a publicacionscom USA Today o el New York Times.
Johnson, es va graduar a la Notre Dame High School de Sherman Oaks, Califòrnia, en 1957, i es va llicenciar en psicologia a la Universitat de Califòrnia del Sud en1963, especialitzant al Royal College of Surgeons a Irlanda.





C. Cos de la recessió.
1. part objectiva:
L'objectiu principal de aquet conte, és crear consciència, es a dir, estemexposats a canvis continus i que no podem mantenir una actitud passiva davant d'ells, per contra em d’ intentar adaptar-nos als canvis i mantenir-nos sempre alerta per poder anticipar-nos, ja que amb el pasdel temps, la nostra actitud davant el canvi serà més important que les nostres actituds per enfrontar aquests reptes.
El conte esta dividit en tres parts:
• Primera part: es “la reunió “(primer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS