recursos de innovación

Páginas: 2 (422 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2014
6.5  Recursos per l’innovació

ACTORS
Alumnes de 4t de primària de l’escola Lluis Vives de L’Hospitalet. La classe està formada per 28 alumnes de procedències diverses, tot i que la granmajoria entenen el català. Gran part del grup, encara que no estan diagnosticats, presenten necessitats educatives especials.

En aquest projecte d'innovació, els alumnes són els principalsprotagonistes. Són ells els encarregats de dur a terme la reforma de l'espai infantil, per tant, han de tenir un alt nivell d'autonomia. Són els encarregats de fer el disseny artístic del parc, programar unacursa solidària per recaptar diners, fer una distribució d'aquests, fer la reforma de l'espai i finalment preparar el dia de la inauguració.
       
MATERIALS
Per aquest projecte no és necessaricap material específic caracteritzat per ser innovador, no obstant, és el material el que ens ajuda a desenvolupar el projecte.

Durant la primera etapa del projecte es necessitarien: fulls,retoladors, llapis, llibretes, una càmera de fotografiar, i en resum, qualsevol material ordinari de l'aula. En la segona etapa del projecte es necessitarien materials com: cartolines, ordinadors, fulls,llapis, retoladors, bolígrafs, i concretament per la cursa necessitaríem armilles. Finalment durant la tercera etapa del projecte, necessitaríem un tipus de material més costós com pintura d'exteriors,abrillantadors, bosses de plàstic, etc, En resum, tots els materials necessaris per la restauració de l'espai infantil.

COSTOS
Per fer una explicació més acurada dels costos que suposariaaquest projecte, podríem dividir els materials en dos tipus:
- Materials ordinaris de l'escola. L'escola i les famílies no haurien de pagar un import addicional per aquests materials, però si que suposauna despesa de materials ordinaris de l'escola, com poden ser cartolines, bolígrafs, etc. Encara que fins que el projecte no es posi a la pràctica no sabríem la despesa de material que suposaria, a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Planificacion Como Recurso De Innovación Y Cambio
  • PLANIFICACIÓN COMO RECURSO DE INNOVACIÓN Y CAMBIO
  • RECURSOS INNOVACION
  • intidades financieras y la dotacion de recursos para la innovacion
  • Administración de recursos humanos, manejo del cambio y la innovación
  • Innovacion, Redes Y Recursos Patrimoniales
  • recursos humanos e innovacion
  • ¿Como Afecta El Recurso Humano A La Implementacion De Una Innovacion Tecnologica En Una Organizacion?

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS