Red bull

Páginas: 4 (776 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2010
RED BULL

-PRODUCTE:

?s una beguda funcional amb una combinació única d'ingredients. Ha sigut desenvolupada especialment per moments d'increment d'activitat mental i esforç físic.

Aquestproducte el que fa és:
augmenta el rendiment
augmenta la concentració i velocitat de reacció
incrementa la vigilancia
estimula el metabolisme
ajuda a sentir-te amb més energia

Respecte a la marcadel toro vermell, té com a públic objectiu a jovens i esportistes. Aquests són els dos simbols que va triar per crear la seva imatge i campanyes de marketing.

Per la diferenciació amb altresbegudes, es va comprometre a una empresa d'alumini per que fabriqués les llaunes d'una mida especial, més petit. També va buscar un disseny exterior amb dos colors: blau i platejat, molt reconeguts entred'altres.

-PREU:

El preu del Red Bull està al voltant de 1.20 \

-DISTRIBUCI?:

L'eslògan “te da alas”, també va ser unatribut ben seleccionat que reflexa la necessitat de viure intensament,sense quedar-se tranquil.

Las llaunes blaves i platejades es poden trobar tant en supermetcats com amb quioscs, per tal que la marca pugui arribar en forma directe als sus principals consumidors:jovens i esportistes.

-COMUNICACI?:

Red Bull compta amb dos estratègies molt marcades. Una és la organització i realització de envents urbans per skaters, patinadors, etc. on està present lamarxa i es reparteixen llaunes, sempre amb un follet explicatiu o una persona que aclareix els dubtes.
Per altre part, depenent del pais, l'empresa disposa d'automòbils pintats amb la marca, que fanparades en centres de reunions de joves, com platges, places i exposicions per proporcionar i distribuir gratuitament el producte.

Totes aquestes accions són sempre desenvolupades per joves promotorsamb aspecte saludable o esportista, el qual reforça el concepte de la companyia. Aquest genera un missatge que sigui més creïble pel receptor.

Altres lloc on es pot trobar la beguda energètica...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Red bull
  • red bull
  • red bull
  • Red bull
  • Red bull
  • Red Bull
  • Red bull
  • Red Bull

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS