redacciò semana santa

Páginas: 2 (335 palabras) Publicado: 26 de abril de 2015
 Nerea Mª Muñoz Morillas




Article d'opinió: “Fumar o no fumar, heus ací el dilema”.


Fumar o no fumar?
Temes queens interessen... Hem de fumar o no?, i si ho fem, hem de deixar-ho?
La meva opinió és un «No» rotund a fumar. No hem de fumar mai, i si ho fem, em de intentar deixar-ho.

Personalment estictotalment en contra del tabac, ja que només té conseqüències negatives. És un vici car i que a la fi et mata. Pot provocar càncer de pulmó, càncer de boca, càncer de coll... També fa malaolor, taca les dents i, encara que tu no fumis, si estàs envoltat de gent fumadora, pots córrer riscos.

Jo sóc fumadora i he intentat deixar aquest vici unes quantes vegades pel meu bé, encaraque no he pogut. En estar en contra dels cigarrets, estic a favor de les lleis antitabac, ja que finalment aquestes lleis no van en contra de la llibertat de cadascú de fumar, sinó a favorde la protecció d'aquelles persones que no fumen i no tenen per què tragar-se el teu fum.
Crec que la idea de prohibir fumar a establiments públics és realment bona, ja que és una ideaequitativa per a les dues bandes. Dins del bar, que és un espai tancat, no és pot fumar.En canvi, fora, en un espai obert, sí. També és una idea proactiva la prohibició de la venda de tabac alsmenors. Aquesta llei fa que els menors entenguin que està malament fumar, per intentar conscienciar que només té conseqüecies nocives, a través de campanyes antitabac a la televisió o alshospitals, posant cartells que diuen «Pots deixar-ho, parla amb el teu metge, ell t'ajudarà».
Totes aquestes mesures faran més efectes, si es combinen.

La meva conclusió és que els cigarrets sónmolt dolents. Si no heu començat a fumar, no ho feu, i si fumeu, intentar-h deixar, hi ha moltes solucions: llibres antitabac, pegats, xiclets, hipnosis...
El pitjor és no intentar-ho....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Semana Santa
  • semana santa
  • SEMANA SANTA
  • semana santa
  • SEMANA SANTA
  • semana santa
  • SEMANA SANTA
  • semana santa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS