redacción comentario teatral

Páginas: 2 (488 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2014
Critica teatral Fum

El passat dijous dia 9 de maig vam assistir al teatre nacional de Catalunya per poder veure l’obra de Fum. L’obra de teatre escrita per Josep M. Miró, ja l’havíem llegitprèviament a primer de batxillerat. Al tenir a les dos parelles de personatges jo personalment, la representació me la vaig imaginar una mica més complerta: amb els seus 4 actors com protagonistes, amb unescenari en el que hi figuraria clarament un hotel i amb totes les seves escenes. Potser demano massa, però el que vam veure no hem va decebre gens ni mica.

La temàtica de l’obra és dels diferentsconflictes interiors que pateixen les parelles paral·lelament amb una revolta que hi ha a fora. Es desenvolupa dins d’un hotel en un país subdesenvolupat. L'Àlex i la seva dona, l'Eva, són unmatrimoni especial en aquell perdut país per recollir una nena en adopció. Jaume i Laura és un altre matrimoni, també de Barcelona, d'una edat ja avançada que passen llargues temporades en una caseta propd'allà. A causa dels últims esdeveniments s'han vist obligats a refugiar-se en un hotel. El matrimoni jove viuen en tensió i nerviosisme, fa cinc anys amb l'adopció i ara que sembla que ja la tenenexplota la revolta. L'altre matrimoni viu amb menys preocupació, ell intenta escriure els seus articles i ella es resigna a passejar per l'hotel. Així ensopega amb l'Àlex qui decideix enganyar-loomplint-lo de mentides, manipulacions i confusions. Després li tocarà a Eva. Allà ningú se salva, tots demostren les seves mancances morals.
L’obra es podria dividir en tres parts: la presentació delspersonatges, el desenvolupament de tota la trama i el desenllaç a l’escena final.
La interpretació es divideix en dos actrius i dos actors que interpreten a quatre personatges, l'Àlex és el personatge quedes del meu punt de vista és el que presenta més dificultat en la seva representació, ja que té uns sentiments molts forts i difícils d'interpretar. Cal afegir la col·laboració del director de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Modelo De Comentario Teatral
  • Comentario Obra Teatral "La Ciudad y los perros"
  • Guía para la redacción y el comentario de textos
  • REDACCIÓN Y COMENTARIO
  • Comentario Teatral 3 Noches De Un Sa Bado
  • Guia para la redaccion y comentario de textos angel cervera
  • Redaccion Del Comentario Razonado De Un Anuncio
  • comentarios sobre técnicas de redacción de documentos oficiales e informes ejecutivos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS