redacción en catalán

Páginas: 4 (840 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2014

El cinema es art, si s’intenta modificar l’art, és evident que la seva qualitat es veu afectada negativament. Això es el que està passant amb el cinema a Espanya, grans obres son doblades amb laintenció de que siguin mes còmodes de veure però això fa que no puguem gaudir-ne en la seva essència, per això és preferible subtitular .
La majoria d’actors són de parla anglesa, i quan són doblatsal castellà no podem apreciar la seva dicció, nomes podem apreciar la seva gesticulació, i això es insuficient. La pel·lícula doblada dona una sensació auditiva molt estranya, dues persones pretenenser la mateixa i provar de fer aquesta combinació mai pot esdevenir un resultat com l’original. Veure una pel·lícula sense doblatge permet que els oients adquireixin un entrenament de la llenguaoriginal que avui dia es molt important com l’anglès, a països on la televisió mai es doblada sinó que es subtitulada, el nivell d’anglès es molt mes alt que a Espanya.
No es pot doblar a autors de tanttalent ja que les pel·lícules perden qualitat, el govern hauria de reduir les despeses en doblatges i fomentar més el subtítol de pel·lícules al cine


El cinema es art, si s’intenta modificarl’art, és evident que la seva qualitat es veu afectada negativament. Això es el que està passant amb el cinema a Espanya, grans obres son doblades amb la intenció de que siguin mes còmodes de veure però aixòfa que no puguem gaudir-ne en la seva essència, per això és preferible subtitular .
La majoria d’actors són de parla anglesa, i quan són doblats al castellà no podem apreciar la seva dicció, nomespodem apreciar la seva gesticulació, i això es insuficient. La pel·lícula doblada dona una sensació auditiva molt estranya, dues persones pretenen ser la mateixa i provar de fer aquesta combinació maipot esdevenir un resultat com l’original. Veure una pel·lícula sense doblatge permet que els oients adquireixin un entrenament de la llengua original que avui dia es molt important com l’anglès,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Redacción En Catalan
  • Redacción catalán
  • Redacción en catalán
  • Redacción historia de amor (catalàn)
  • Redacción: peregrinaje a santiago de compostela (catalán)
  • Redacción de catalán
  • Redaccion Catalan
  • redaccion catalan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS