REDACCI CATAL ARGUMENTATIU

Páginas: 2 (308 palabras) Publicado: 1 de junio de 2015
La veritat dels mitjans de comunicació

En la societat d’avui dia els mitjans de comunicació estan molt presents en les nostres vides i s’utilitzen per transmetre qualsevolnotícia a qualsevol moment. És tot cert el que diuen aquests mitjans? O utilitzen mentides per jugar amb la societat?
Des que els mitjans de comunicació van entrar en lesnostres vides les utilitzem per saber el que passa al món en general. Al començament ja es deia que aquests mitjans s’utilitzaven per poder fer creure a la gent allò que alsemissors els interessava que creiem. Amb el temps s’ha demostrat que en moltes ocasions ha estat així.
La publicitat, per exemple, és una de les maneres de fer creure a la gentque el producte que volen vendre té uns resultats que al final no són els que anunciaven. El mateix passa amb les notícies, pots llegir, escoltar, veure, la mateixa notíciai no entendre-la de la mateixa manera. La millor manera d'estar informat és buscar mitjans totalment objectius, no es tracta de sentir opinions d'altra gent sobre els fets,sinó formar la teva pròpia opinió a partir d'un coneixement dels fets reals.
No obstant això, no sempre és així i hi ha controls per tal que tot el que es digui sigui veritato almenys que s’apropi de la forma més coherent a la realitat. Els mitjans de comunicació tenen el poder de la informació i moltes vegades haurem de creure el que aquests ensdiguin. Fins i tot, en ocasions, haurem de buscar-nos la vida per tal de saber què és el que realment va passar en aquella notícia, una alternativa al telenotícies de totala vida podrien ser els diaris on-line o les apps de notícies. Amb la publicitat pot passar el mateix, haurem de provar el producte per conèixer els seus resultats.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Redacció de catala
  • Redacció Català
  • redaccio català
  • Redacció català
  • Redacció de català
  • text argumentatiu catala
  • Tòxic, redacció lliure Català
  • Redacció Català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS