redaccio

Páginas: 4 (854 palabras) Publicado: 11 de enero de 2015
Quina és la diferència entre genotip i fenotip? Existeix el genotip perfecte?Gattaca
1 a) Què és el genoma humà?
El genoma humà és el genoma de l'Homo sapiens, és a dir, la seqüència d'ADN queconté 23 parells de cromosomes en el nucli de cada cèl·lula humana diploide.

Dels 23 parells, 22 són cromosomes autosòmics i un parell determinant del sexe (dos cromosomes X en dones i un X i un Y enhomes). Tenen una mida total aproximada de 3.200 milions de parells de bases d'ADN (3.200 Mb) que contenen uns 20.000 - 25.000 gens.[1] De les 3.200 Mb unes 2.950 Mb corresponen a eucromatina i unes250 Mb a heterocromatina. El projecte Genoma Humà va produir una seqüència de referència del genoma humà eucromàtic, utilitzat a tot el món en les ciències biomèdiques.

La seqüència d'ADN queconforma el genoma humà conté codificada la informació necessària per a l'expressió, altament coordinada i adaptable a l'ambient, del proteoma humà, és a dir, del conjunt de proteïnes de l'ésser humà.. b) Què ésl'enginyeria genètica?
La ingeniería genética es la tecnología del control y transferencia de ADN de un organismo a otro, lo que posibilita la corrección de los defectos genéticos y la creación de nuevascepas (microorganismos), variedades (plantas) y razas (animales) para una obtención más eficiente de sus productos.

c)En quins aspectes és justificable la manipulació genètica?
La manipulaciógenètica és modificar la informació genètica de l'espècie.
I penso que és justificable en el cas de que el nou individu neixi en males condicions, que puguin afectar en la seva condició de vida.

d)Quins aspeaspectes genetics no haurien de deixar-se escollirbpels pares en cap cas?
El físic, com ara el color del cabell, els ulls, etc.. I sobretot els sentiments, la conducta i la mentalitat de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Redacció
  • redacció
  • REDACCIÓ
  • redacció
  • redaccio
  • Redacció
  • redaccio angles
  • Redacci N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS