Redaccion

Páginas: 2 (355 palabras) Publicado: 15 de enero de 2012
LA FAMÍLIA
Encara que els amics i d'altres són importants, sense la família no es pot viure.
Tothom té pare i mare, però en el meu cas els meus pares estan separats. Visc amb la mevamare i els meus avis per part de la mare, però alguns caps de setmana marxo a casa del meu pare, que té una nova parella i amb ella ha tingut una filla, és a dir, la meva germana.
Passomolt de temps a casa perquè la meva mare em castiga molt sovint, però aprofito aquest temps per estar amb ella i intentar comprendre els motius del meu càstig. Sé que ella només espreocupa per mí i que vol el millor per a mí i, a vegades, amb el meu comportament li faig mal i no soc conscient dels meus actes.
Amb el meu pare la relació és diferent pequè no estic gairetemps amb ell i, quan vaig, ell està treballant o fent gestions.
Estic contenta amb la família que tinc i no la canviaria per res del món.

L'AMISTAT
A mesura que ha passat el temps hecanviat d'amics, però sempre una persona molt especial per a mí ha estat al meu costat.
Durant els meus catorze anys de vida he conegut molta gent i de diferents personalitats. Sé quehaig d'apreciar aquesta diferència ja que sino tots seríem iguals i seria molt avorrit, però per aquest motiu, molt d'ells han desaparegut.
Quan agafes confiança amb algú, aquesta personapassa a formar part de la teva vida i estàs disposat a fer tot el possible per a què estigui bé. Però no tot és bonic ja que tens més risc de passar-ho malament, de què aquesta persona etfalli i es perdi tot.
Tot i així, m'agrada conèixer nova gent, potser perquè sóc molt sociable i extrovertida o potser perquè no m'imagino poder viure en soletat.
Amb tot, sé que aixòmai passarà perquè tinc al meu costat l'única persona que mai em farà mal i estic ben segura perquè m'ho ha demostrat durant molt de temps i en diverses situacions que m'han passat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Redaccion
  • REDACCION
  • redaccion
  • Redaccion
  • Redaccion
  • redaccion
  • redaccion
  • redacción

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS