Redacció Català

Páginas: 2 (300 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2015
Quim Romero

Redacció Català

Tot es pot comprar, i és veritat que tots tenim un preu? Jo crec que depèn dels valors que tinguis en la vida.
No perquè, hi hagent materialista que només els importa els diners, i que tot el que necessita és tenir diners i un munt de coses que demostrin la seva riquesa. Els dinerspoden fer-te la vida més fàcil, i no els importa fins a on hagin d’arribar per aconseguir-ho. La vida de cadascú està marcada pels diners que tens, pel teutreball, la roba que portes, el lloc on vius i moltes coses que fan que estiguis en el grup dels privilegiats o en el en el grup dels no privilegiats. Però hi haun altre tipus de persones a les que no els importa els diners, encara que sigui necessari, prefereixen una bona companyia abans que coses materials o diners.Són persones que encara que sempre miren la part sentimental d’un mateix està per damunt dels diners.
Si perquè, tothom té un preu, però preu no és sinònim dediners, hi ha qui donen la seva vida per amor, lleialtat, etc. N'hi ha que per coses tan simples com sexe, mort, etc.
En l’Índia hi ha un concepte semblant,que es el karma, que el que vol dir que tot el que dones, ho reps. Si tu dones alegria se’t donarà alegria, si tu menteixes a algú, et passarà alguna cosasimilar.
Això es fa des de l’època romana, quan Jesús va ser valorat per Judes en 30 monedes de plata, quan venien esclaus als Estats Units, les màfies que venendones, etc. Aquest preu limita la nostra existència ja que no valora a les persones com éssers humans, sinó com a un objecte material que es pot comprar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Redacció Català
  • redaccio català
  • Redacció català
  • Redacció de català
  • Tòxic, redacció lliure Català
  • Redacció Català
  • Redacció català
  • redaccio catala

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS