Redacció El Millor Dia De La Meva Vida

Páginas: 2 (371 palabras) Publicado: 27 de septiembre de 2011
. Va succeir el 22 de desembre de l’any 1999 en que feia molt de fred.
. Explicaré que vaig viure la màgia i la sort de tocar-me la rifa de Nadal, el que vaig sentir i com ho vaig celebrar amb elsmeus amics i familiars.
. Ho explicaré en primera persona del singular
. En el primer paràgraf explicaré on amb trobava quant escoltava per el transistor el sorteig de Loteria
. En el segonparàgraf explicaré la immensa alegria que va sentir en escoltar que el meu número del meu dècim de loteria m’havia tocat. (un tercer premi)
. En el tercer i últim paràgraf explicaré en com per fi elmeu somni es va fer realitat

El millor dia de la meva vida

Era un 22 de desembre de l’any 1999, recordo que feia molt fred, i en aixecar-me del llit vaig adonar-me que les finestres de la mevahabitació estaven gebrades i entre mi vaig pensar: “Caram avui m’he d’abrigar força!”, com cada matí, la dutxa, el cafè i el so de la radio m’esperava.
De sobta la veu d’un locutor de radioanuncia que tot esta preparat “Al Palació de Congresos de Madrid” per a la rifa de Nadal, de seguida intento recordar on tinc el meu dècim de loteria que havia comprat , i com un flash a la meva mentja visualitzo on es troba; es a dins d’un calaix del moble de la meva habitació, l’agafo me’l miro i lo dong un petó, tot pensant que potser em dura la sort.

Un cop desprès ja al treball, elsmeus companys i jo amb la radio encesa escoltàvem com una música de fons la cantarella dels nens de “San Idelfonso”, i sentim que havia sortit el 3er premí, deunt la sort a Barcelona, Madrid, iSevilla, encara recordo que ningú va prestar atenció aquest premí.
De sobta sona el meu telèfon, l’agafo i escolto una veu xisclant , que em diu quasi sense alè que m’ha tocat, la rifa de Nadal, jo senseparaules incrèdula intento esbrinar de qui es la veu; era la de la meva germana Magda, que havíem comprat plegades el mateix número de Loteria , a l’administració “Manolita” de les Rambles de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La meva vida en rosa
  • La Història De La Meva Vida.
  • la vida de la meva àvia
  • Un Dia En La Vida
  • Un Dia en la Vida
  • Un dia en la vida
  • Un dia en la vida
  • Un Dia En La Vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS