Redacción

Páginas: 2 (352 palabras) Publicado: 2 de julio de 2014
NICHOLAS WINTON
Nicholas Winton és un home de 104 anys que va salvar a 699 nens, la majoria jueus txecoslovacs, de l’holocaust nazi.
Ningú coneixia la seva història, fins que la seva dona vadescobrir algunes fotografies a les golfes de casa seva.Va portar-les a la redacció de la revista britànica BBC i aquesta es va encarregar de publicar aquesta meravellosa historia.
Nicolas Winton es varetrobar,50 anys després, amb alguns dels nens que havia salvat. Explicà que quan al rescatar a un nen, aquest li va reglar un anell amb una inscripció que posava: “Salvaste mi vida, salvaste al mundo”, confessà que mai se la tret.
A partir de que aquesta notícia sortís a la llum, Internet es va començar a mobilitzar perquè Winton rebi el Premi Nobel de la Pau.
Per finalitzar,vull plasmar lameva opinió sobre aquest història: em commou profundament i considero que aquest home és un perfecte guanyador d’aquest Premi Nobel. Ha demostrat ser un gran lluitador i el què el fa encara millor,ésla seva humilitat. Tant de bo, totes les persones al món fossin tan bones o simplement ,tan humanes comNicholas Winton.


L’ALCALDE DE BURGOS ATURA DEFITIVAMENT LES OBRES DEL BULEVARD

Ahir, divendres 17 de gener, l’alcalde de Burgos, Javier Lacalle, declara la paralització de les obres pertransformar en un bulevard el carrer Victoria del barri de Gamonal, qualificant com impossible la continuació del projecte.
La darrera setmana molt veïns del barri van decidir mobilitzar-se per aturar aquestprojecte ja que estaven totalment en contra. Van realitzar una lluita pacífica durant el dia i violenta durant la nit, aconseguint així captar l’atenció, no només de l’ajuntament, sinó de la premsanacional e internacional.
Sembla que la seva lluita ha tingut una recompensa i els veïns van rebre amb molt entusiasme, les declaracions en les que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Redaccion
  • REDACCION
  • redaccion
  • Redaccion
  • Redaccion
  • redaccion
  • redaccion
  • redacción

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS