Reflexio pelicula L'onada

Páginas: 2 (479 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2014
En aquesta pel·lícula s’ha de jutjar la actitud del professor, ja que, a pesar de les insistències de la seua dona, acusant-li de perdre el control sobre la situació, professores que critiquen elseu mètode d’ensenyança, fins a les advertencias d’unes de les seues alumnes , dient-li que el moviment havia anat molt lluny i que havia de parar-ho, fa cas submís a tot el que li diuen , fins que esdóna compte i es responsabilitza de tot el que ocorre. En la meua opinió, el professor té que adonar-se compte de les seues accions i si sorgix un problema no deixar que vaja a més.

El professor témolta influència cap els seus alumnes, ja que, aquest te molt poder sobre el grup i per això es converteix en un líder, el qual cal seguir i obeir, però un professor no pot perjudicar la manera depensar dels alumnes, perquè cada u té les seus idees. Això lo podem observar en els personatges de Kora i Tim. Kora al principi participava en les classes, però quan descrobeix les intencions delprofessor, decidix desligar-se de l’Onada, i passara a no ser acceptada per els seus propis companys, perquè no pensa el mateix que ells. En canvi, Tim es per al meu punt de vista, personatge que evolucionai canvia més. Al principi no está integrat en el grup, no té amics i se sent sol , però gràcies al moviment que s’ha format se sent més integrat i es el que més s’implica , ja que, abans la seuaautoestima era baixa , i amb aquesta situació es veu més acceptat i es deixa llevar e influenciar massa , per això el professor ha de tindre molta atenció amb el que diu , ja que , es un model a seguirper als seus alumnes , i les seues paraules podem influenciar moltíssim als alumnes en tots els aspectes.
Per altra banda, cal parlar dels valors que no ens donen en aquest grup, com la diversitat, laempatía, es a dir, que cal possar-se en la pell de la resta de persones i comprendre’ls. També la importància del individualisme i sobretot el respecte a la resta, en la pel·licula veiem com els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'ona
  • Reflexio
  • Reflexio
  • reflexió
  • Ensayo reflexio de la pelicula japonesa "24 ojos"
  • Reflexió De Batman
  • Reflexi N
  • Amarga reflexi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS