Reflexió bioètiva

Páginas: 3 (721 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2011
BIOÈTICA
REFLEXIÓ
Des del meu punt de vista la bioética es una branca de la ética que és molt important tenir-la en compte degut a l’avenç de les noves tecnologies i al que lésser humà és capaçd’arribar a fer gràcies a elles. Avui en dia es poden fer coses inimaginables fins el moment,es pot des de escollir el sexe dels nostres descendents fins a modificar genèticament una planta i canviar-li elseu color natural per exemple.
Per aquests nous ‘’poders’’ adquirits recentment per l’home crec que és précis vigilar amb el seu ús i no abusar d’ell. Fent un mal ús d’aquests coneixements podríacomportar la pèrdua de valors importantíssims que regeixen en bona part la nostra manera d’actuar i en general la nostra forma de vida, com per exemple el respecte per la vida, incloent-hi la humana jaque degut als nous avenços científics es proposa utilitzar embrions humans amb finalitats mediques. Aquest últim cas mencionat i altres de semblants són motiu de gran controvèrsia.
Si arribem al puntde no valorar la vida i de perdre-li el respecte,perdriem, en bona part el sentit de viure. Dic això perquè en la meva opinió el que al final ens acaba fent ‘’feliços’’ o com a mínim fer-nos sentirbé es estimant als altres i estant amb ells.
Un altre punt important de la bioética és el respecte pels animals. Molta polémica gira al voltant d’aquest tema amb el maltractament als animals i alséssers vius en general com boscos i ecosistemes. Des del meu punt de vista jo consideraría bioètic tot profit que traiem d’essers vius per cobrir les nostres necessitats imprescindibles tal com marca lanatura,els éssers vius es fan servei d’altres per a poder sobreviure. Ara bé,avui en dia s’explota la natura desmesuradament sense fi de cobrir necessitats bàsiques sinó amb la finalitat d’obtenirbenefici econòmic. Això, apart de no ser bioètic te repercusions pràctiques com per exemple la exaurició dels recursos, extinció d’espècies i pèrdua masiva de territori forestal.
Opino que no es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reflexio
  • Reflexio
  • reflexió
  • Reflexió De Batman
  • Reflexi N
  • Amarga reflexi
  • Reflexi N
  • Reflexi N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS