Reflexión vídeo las escuelas del mñana

Páginas: 2 (430 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2015
15/10/14
SISTEMA EDUCATIU
Quins elements haurien d’estar inclosos en el sistema educatiu del segle XXI en quan a estructures, recursos i processos?
Estem en una societat canviant i innovadora on elque ensenyaven els professors fa una anys enrere no té sentit, ja que ells estan educats en el procés de memorització i pressionats pel resultat. Els nens d’ara estan educats en les noves tecnologies,fent els deures amb internet i submergits en la xarxa social, tenint una visió és propera del món que els envolta. Hem de formar als nens i nenes d’avui dia en persones amb imaginació, creativitat iuna mentalitat diferent. Per això per tal de poder potenciar les seves capacitats s’hauria de fer un canvi en el sistema educatiu; en l’estructura, en els recursos i en els processos.
Pel que fal’estructura s’hauria de realitzar canvis establint nous tipus de col·legi, modificant els anys escolars i els cicles. Reorganització de les aules i implementació de les anomenades aules intel·ligents,aprendre de manera global. Que segons en quins cursos no hi hagués aquesta partició d’edat tan limitada. Canviar el típic model antic de classe on tots estan asseguts de manera individual. L’estructura del’educació s’hauria de convertir en un vehicle de capacitació i no d’opressió.
En els recursos afegiria més professorat format en un ensenyament més social i emocional per tal de potenciar idesenvolupar aquelles capacitats ocultes dels alumnes. Utilització de la tecnologia per agilitzar el processos d’aprenentatge i connectar-los de forma activa amb els nens quan juguen i aprenen. Dotar alsalumnes d’eines més tecnològiques i de recerca lliure on el alumne pugui desenvolupar la imaginació, la creativitat i l’experimentació. Donar cabuda a un pensament més creatiu a partir del descobriment il’ajuda dels professors. Els nens d’ara estan exposats a problemes i oportunitats que abans no estaven, aprofitar com a recurs d’aprenentatge aquells estímuls i experiències als que estan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reflexión vídeo '7 utopías'
  • Reflexion De Video Historia De Las Cosas
  • Reflexion Video La Historia De Las Cosas
  • REFLEXION VIDEO DOGMATISMO CIENTIFICO
  • Reflexión video "El poder de uno"
  • Reflexion del video critica al capitalismo
  • Reflexionando sobre el video de donde vengo yo
  • la escuela como espacio de reflexión

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS