reglament

Páginas: 4 (905 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2014
ART.17.-L’ ELECCIÓ DEL PRESIDENT INFANTIL
1.- El President Infantil serà elegit per sorteig, entre els xiquets de la Comissió que es presenten com a candidats i que tinguen com a mínim 12 anysd’antiguitat com a fallers en aquesta Comissió i sempre que un dels dos pares siga faller, tenint prioritat si els dos pares són fallers i amb una antiguitat mínima de quatre anys.
2.-El President Infantildeurà ser elegit després del President, la setmana següent.
3.- El President Infantil elegit començarà a exercir des del moment de la seua elecció i acabarà el dia de les
Paelles de fi d’ exercici, la setmana següent a Sant Josep.
4.- En el cas que algun any no hi hagueren xiquets candidats de 12 anys, es passarà a elegir entre els xiquets de l’any següent, és a dir els xiquets d’11 anys. I apartir d’aquest any es seguirà agafant als xiquets d’11 anys.
1.- El President Infantil serà elegit per sorteig, entre els xiquets de la Comissió que es presenten com a candidats amb la edat de 12anys de any natural (1 enero-31 desembre) amb una antiguitat de 8 anys com a fallers en aquesta Comissió i sempre que un dels dos pares siga faller, tenint prioritat si els dos pares són fallers i ambuna antiguitat mínima de quatre anys


ART. 19.- INSÍGNIES
1.-El lliurament d’ insígnies de la JCF , es realitzarà al casal de la falla el dia que s’indique en el llibret i passat aquest diadirectament serà entregada prèvia petició al Secretari.
2.- La insígnia de brillants que atorga la JCF, serà entregada per la JLF al lloc que s’indique al seu programa d’actes, amb el corresponentpergamí.
Com a homenatge, i dins la nostra falla, es lliurarà el dia de la Presentació, tallant els pantalons als fallers i la banda a les falleres. Els Presentadors podrà dir-li unes paraules, sempre en lamateixa proporció de temps per a tots els fallers recompensats.
3.-La recompensa que atorga la JLF, anomenada “Espiga d’or”, es lliurarà a les dos dones de major edat dins la comissió i amb una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reglamento
  • Reglamento
  • Reglamento
  • Reglamento
  • Reglamento
  • Reglamento
  • reglamento
  • ¿Qué es un reglamento?

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS