RELATS DE FANTASMES

Páginas: 8 (1954 palabras) Publicado: 28 de septiembre de 2015
RELATS DE FANTASMES
1- L A LLITERA DE DALT
Un home anava per l´Atlàntic amb el vaixell Kamtschatka. Un cambrer, Robert, el va acompañar a la cabina 105 i tenia un altre company doncs hi havia una llitera . Quan dormia, de sobte, el va despertar un soroll molt fort, pensant que era el company de dalt de la llitera.
La cabina feia molta pudor. Al vaixell, es va trovar amb un metge i quanli va dir que estaba a la cabina 105, es va esgarrifar. El va invitar que es quedés a la seua, però no va voler anar-hi. I va explicar que els altres homes que havien dormit a la cabina 105, havien caigut per la borda.
El seu compay de dalt de la llitera, també havia desaparegut (4 en total).
Va tancar el portell que sempre s´obria a la nit.
Quan començava a adormir-se, va notar l´aire molt fred iaigua de mar a la cara. El portell s´havia obert.
De l´interior de la llitera va sorgir una pudor horrorosa d´aigua de mar.
Va tocar una cosa que pareixia un braç d´un home i estaba mullat i fred. Es va poder desfer d´ell. Va obrir la porta i va fugir. Aleshores, va tornar cap a la cabina i quan va examinar la llitera de dalt, estava completament seca i el portell estava obert. Va cridar alcapità.
Eixa cosa es va tirar damunt del capità. La criatura es va parar i va desaparéixer. Aleshores, el fuster del vaixell va clavar la porta de la cabina 105 i la va deixar ben tancada. Sembla que la cabina 105 l´ocupa un mort vivent.









2- MARBRE DE TALLA HUMANA

La Laura i el seu marit estaven de lluna de mel a una mansió d´un poblet del sud i van comprar-la.
Van llogar una llauradora(Dorman)perquè els ajudés en les feines domèstiques.
Però una vesprada d´octubre, la senyora Dorman va dir que se n´anava una setmana.
La Laura i el seu marit van visitar l´església on hi havia les figures de dos cavallers amb l´armadura. Eren de marbre. Tenien les mans en posición de plegària. La gent deia que havien sigut ferotges i malvats.
Quan van tornar a la mansió, la senyora Dorman els vaexplicar perquè se n´anava i és que a la vigilia de Tots Sants i són les onze, els cavallers ixen de l´església i tornen cap a casa seua, que era la mansió on la Laura i el seu marit vivien.
El 31 d´ octubre, el marit va anar a l´església i va veure que els cavallers no hi eren.
Quan tornava cap a casa va veure el seu veí Kelly, el metge, i li va explicar.
Tots dos van tornar cap a l´església i els doscavallers hi eren però un tenia la mà trencada.
El marit va convidar al metge a la mansió i quan van entrar, la Laura era morta però tenia les mans tancades. Quan el metge li obrí la mà, va veure que tenia un dit gris de marbre.




















3-A LA CARRETERA DE BRINGTON

Un rodamón caminava per la carretera. Es va trovar a un xic que no duia abric. Tenia díhuit anys i li va dir que feia sisanys que caminava per la carretera.
Li va preguntar al rodamón que com sabia que era mort. El jove li va explicar que : es va ofegar, un gitano el va matar amb una barra de ferro, que s´havia congelat dues vegades a la nit i que un cotxe el va atropellar.
Al xic li va agafar un atac de tos. El rodamón li va deixar l´abric. Van veure un cotxe i l´home que el conduïa era metge. El va portar al´hospital.
El rodamón va continuar caminant i aleshores va aparéixer el jove i li va explicar que aquell matí s´havia mort de pulmonia.






























4-CORS PERDUTS
Quan l´Stephen Elliot va fer onze anys, va anar a viure amb el seu cosí Abney. Feia sis mesos que era orfe. La seyora Bunch i l´Stephen es van fer molt amics.
L´Stephen va tindre un somni i és que darrera de la porta quesempre estava tancada hi havia una banyera i dintre una xiqueta embolicada amb una mortalla i va moure els braços.
El señor Parkes, el majordom va escoltar crits al celler.
El señor Abney va dir a l´Stephen que pugés a la seua habitació però que no diguera res a ningú. Quan va pujar, va veure dins de l´estudi unes graelles davant la llar de foc.
Quan era a la seua habitació va veure per la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso relats
  • Relats Breus
  • Relats digitals
  • Fantasmas
  • el fantasma
  • fantasmas
  • Los fantasmas
  • El fantasma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS