reli

Páginas: 6 (1455 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2014


















Redacta la sinopsi del film.

Amb el caos primordial i la guerra civil que va dominar Sierra Leone, Àfrica en la dècada de 1990, Diamant de sang explica la història de Danny Archer, un ex mercenari de Zimbabwe que va passar de contraban el diamants de sang (s'utilitza per finançar la compra d'armes per a la guerra), i Solomon Vandy, un pescador Mende. Totsdos homes són africans però les seves històries i circumstàncies de vida són totalment diferents. Danny Archer és de color blanc i Salomon, un humil pescador de Mende negre. Fins que el destí els reuneix en una recerca per recuperar un diamant rosa, poc comú, el tipus de pedra que pot transformar una vida, o acabar amb ella.
Salomó, qui va ser separat de la seva família en un dels atacs del gruprebel i obligats a treballar en els camps de diamants, troba l'extraordinària gemma, un diamant rosa rara i grans riscos i amagar al peu, a la dreta que, si es descobreix, es va morir a l'acte. Però també sap que el diamant no va poder salvar la seva dona i filles d'una vida com a refugiats, sinó també ajudar a rescatar al seu fill, Dia, d'una destinació encara pitjor com nen soldat.
Archer, queva fer que els seus diamants de comerç de vida per les armes, s'assabenta de Salomó pedra mentre estava a la presó per contraban. Ell sap que un diamant com aquest és única en la vida - i val la pena prou com perquè el seu passaport fora d'Àfrica, la violència i la corrupció en la qual ell era un gran jugador.
Després ve Maddy Bowen, una periodista idealista nord-americà que està a Sierra Leoneper descobrir la veritat darrere dels diamants del conflicte, que mostra la complicitat dels principals líders de la indústria de les pedres, van optar pel benefici sobre els principis. Maddy busca Archer com un número per a la article, però aviat descobreix que és ell qui necessita encara més. Arquer Salomó necessita per trobar i recuperar el valuós diamant rosa, però Solomon pensa en alguna cosamolt més valuós,al seu fill.
A partir de llavors comença un llarg viatge, Maddy, Archer i Solomon anar en un perillós viatge per territori rebel amb més col·legues periodistes Bowen Maddy.















A l’inici de la pel·lícula el fill de Solomon Vandy, Dia diu que segons li ha dit la seva mestra, el seu país, Sierra Leone, es va fundar com una utopia. Investiga sobre lescircumstancies que van portar la fundació d’aquest estat. A més situeu-lo en un mapa d’Àfrica i elaboreu una fixa amb les seves dades generals.
La República de Sierra Leona (en inglés Republic of Sierra Leone, en krio Sa Lone) es un país de África occidental. Limita al norte con Guinea, al sureste con Liberia y al suroeste con el Océano Atlántico. Su nombre es una adaptación de la versiónen portugués: Serra Leoa, cuyo significado era "Sierra/Montaña Leona". Durante el siglo XVIII fue un importante centro de tráfico de esclavos.
Al igual que su país vecino Liberia, Sierra Leona fue fundada principalmente para establecer a esclavos liberados, los cuales fundaron la capital del país, Freetown, en 1791. En 1808, Freetown pasó a ser una colonia de la Corona Británica, pasando el resto del país bajoel protectorado británico en 1896. La colonia y el protectorado se unieron para conseguir la independencia en el año 1961. Entre el año1991 y el año 2001, Sierra Leona ha sufrido las consecuencias de una devastadora guerra civil.



En les imatges que se’ns presenten sobre una conferència internacional que tracta del comerç il·legal de diamants, es diu, referint-se al continent africà, que‘’sempre que es troba alguna cosa de valor (ivori, cautxú, or, petroli, diamants...) els seus habitants moren en la misèria’’. Com valoreu aquestes paraules?

La gent del lloc on es troba una cosa de valor que es pobra podrien sortir de la misèria aprofitant el valor de la cosa trobada però al final no en treuen re de profit i sempre guanyen els que hi ha tenen.

Quin és el mecanisme que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • reli
  • Reli
  • reli
  • reli
  • Reli
  • reli
  • Reli
  • Reli

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS