Religion trabajo "eso"

Páginas: 2 (350 palabras) Publicado: 22 de marzo de 2010
XXI CONCURS BÍBLIC DE REDACCIÓ
“Déu et parla. Descobreix la seva PARAULA”

Respecte al primer text, el manament es el més important en tots els sentits i no sols en la formació religiosa sinóen altres cultures. Ens explica estima el senyor, el teu Déu, amb tot el teu cor, amb tota l’ànima i amb tot el pensament , si ets religiós, d’acord, ens parla del “teu Déu”, peró siinterpretem de forma familiar: “el senyor”, “el teu Déu”, representa estimar a tothom aquell que representa important per a la teva vida.
“Estima el altres com a tu mateix” aquesta frase te molta desinceritat. Estimar als altres es important per no tenir una sensació de soletat, en aquesta societat aquesta frase per algunes persones no serveix per res i crec que per a mi és la frase mésimportants de aprendre, explica clarament el que es conviure.
El segon manament també te una gran importància, representa, com ja he parlat, estima als altres com a tu mateix i donar el que es teu a lagent que veritamblament ho necessita, fins i tot “ell” demana que hem d’estimar com ell ens ha estimat. Tot som un grup, tots som uns amic, tots som un món. També informa sobre els amics,persones que ens ajuden i ens fan riure quan es necissita, tot això té com a significat l’amistat.
Per últim, el manament de la pau, un manament sobre la paraula del Pare, qui no estima no guarda lesparaules. En la societat la paraula pau s’utilitza massa, però de veritat sabem el que significa pau. El significat és un estat de tranquil·litat o quietud, i en sentit oposat com absènciad'inquietud, violència o guerra. Jesús quan menciona pau, te un significat molt ampli: Us deixo la pau, us dono la meva pau, dono la pau que el món no dóna ell intenta donar una força espiritualperque tothom estigui content i no tenint problemes.
Els tres manaments tenen un significat que es podria intepretar de moltes maneres diferents, totes les opinions son vàlides i aquesta és la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo Religion
  • Trabajo Religion
  • Trabajo RELIGION
  • Trabajo Religion
  • Trabajo religion
  • trabajo de Religion
  • Trabajo de religion
  • Trabajo de religion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS