religion

Páginas: 2 (476 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2014
Biografìa de Jacques Le Goff i l’ Umberto Eco

Jaques Le Goff va néixer en Toulon(frança) en 1924 i desde molt d’hora ha estat interessat en la historia medieval, va fer els estudis en la ÉcoleNormale Supérieure. Després de diversas estancias acadèmiques en el extranger, passa a ser en el 1962 professor en la Ècole Pratique des Hautes Etudes juntamente amb Fernand Braudel. En Jacques vaser considerat un dels majors especialistas en la edad mitjana. Jacquess va ser defensor de la visió d’una edat mitjana llarga, va senyalar la importàcia de la cristiantat medieval en la construcción del’occident europeu.

Umberto eco és escriptor Italia, es va doctorar en filosofia en la universitat de Turín amb el L. Pareyson. La seva tesis sobre el problema estètic de santo thomás(1956), iel seu interès per la filosofia tomista i la cultura medieval és va fer menys o menys present en tota la seva obra.






















Analisis dels textos de Umberto iJacques

L’edat mitjana per a moltes persones va ser un moment de l’historia on la humanitat va evolucionar, i van començar els descobriments tecnológics, américa, etc.
A continuació, citaré les idees deJacques le Goff i Umberto Eco, per així poder veure dos corrents dels quals cada un té la seva visió.
Jacques Le Goff, esmenta que l’edat mitjana ens ha de servir per no oblidar d’on venim, i quinsvan ser els nostres avantpassats. En canvi, Umberto Eco diu que hem de reviure aquesta era, i ala vegada també anomena que els problemes contemporanis són arrel de l’edat mitjana.
En quan asorgiments d’ aquesta época, els dos autor fan referéncia a diversos elements, que va configurar l’edat mitjana. Le Goff fa referéncia al període de creativitat, on veiem reflexat l’art, les institucions i lafilosofia, i peraltre banda els ambits comercials i festius. Tot i així també anomena que aquesta edat va ser abscura, violenta i de moltes guerres.
Umberto fa referéncia als sorgiments d’aquest...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La religiòn
  • La religion
  • Religion
  • Religion
  • Religiones
  • La religion
  • Religion
  • Religion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS