religion

Páginas: 4 (950 palabras) Publicado: 11 de enero de 2015


CONCURS BÍBLIC





CRISTINA FERNÁNDEZ TOLÓS
DATA DE NAIXEMENT: 4/9/1998
3 ESO GRUP A






COL·LEGI SANT JOSEP OBRER
C/COVADONGA S/N
08906 L’HOSPITALET DE LLOBREGAT


LA FEDE LES PERSONES
La fe cristiana no és una creença, no es creure en alguna cosa, sinó es creure en algú. És una resposta humana lliure i voluntària, que consisteix en realitzar una relació d’amistatamb Jesús que ens conduirà al trobament amb Déu i les demés persones, que formen la comunitat cristiana, com per exemple l’església, que és el lloc de trobada amb Déu i de celebració de l’eucaristia.Jesús ens va revelar qui era Déu i ens el va presentar com un pare proper, que és qui ens va donar la vida, que es preocupa per nosaltres i, sobre tot, que ens estima sense límits ni condicions.Gracies a la fe que ens ha transmès Jesús, podem ser millors persones, perquè amb les ensenyances que ens ha donat Jesús trobem un mirall on ens podem reflectir.
La fe de les persones esrepresenta per mitjà de gestos, conductes, ritus i afecta al propi mode de viure i de pensar de les persones.
Jesús en tot el temps que va viure va ser molt important pel món cristià, ja que no només ensva ensenyar amb paraules, sinó que aquestes paraules ens les demostrava mitjançant els seus actes o accions i ens va ensenyar els valors que havia de tenir tot cristià. També ens va ensenyar a creureen la paraula de Déu i tenir fe en que Déu va enviar a Jesús per salvar-nos.
Per que existeixi la fe i no es quedi morta, és necessari que s’estableixi una relació amb Jesús, de confiança, d’amor,de sentir-lo present dins nostre quan el necessitem, de parlar amb ell, i de que es renovi constantment la relació que tenim amb Déu.
La fe la podem comparar amb una planta, que s’ha de cuidar,s’ha de regar, s’ha de alimentar, s’ha de cultivar, se li ha de donar forma, amor, etc. Doncs amb la fe passa el mateix, també s’ha a de treballar, cultivar ,s’ha de parlar amb Déu i escoltar-lo per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La religiòn
  • La religion
  • Religion
  • Religion
  • Religiones
  • La religion
  • Religion
  • Religion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS