religions del mon

Páginas: 2 (280 palabras) Publicado: 28 de enero de 2014
prejubilació ? Podem dir que un treballador / a ha estat prejubilat / a , quan arriba a un acord amb la seva empresa per finalitzar el seu vincle laboral , hi ha causad'això , aquest té dret a cobrar una indemnització . Aquesta indemnització no es farà en un sol pagament , sinó que es prolongarà en el temps . Quin tipus de prestació rebrà lapersona prejubilada ? Rebria un complement , per part de l'empresa , al seu subsidi d'atur , la qual cosa li garantiria un percentatge dels ingressos que venia obtenint al'empresa pel seu treball . I ... què passa quan aquesta persona arriba a l'edat teòrica de jubilació ? L'empresa sol arribar a un acord amb la Seguretat Social perquè en el moment dela jubilació , els ingressos no es vegin afectats .
La jubilació anticipada és un concepte perfectament estipulat en la legislació, al contrari que la prejubilació , que nodeixa de ser un acomiadament amb condicions especials (que poden beneficiar o no al treballador ) i que a més implica , en certa manera , negociar amb l'empresa per finalmentarribar a un acord amb ella . Prejubilació i jubilació anticipada , dos conceptes que poden semblar iguals però que comporten característiques molt diferents.
L'acomiadamentés l'acció a través de la qual un empresari dóna per finalitzat unilateralment un contracte laboral amb el seu empleat .
Lliure acomiadament : l'empresari és lliure peracomiadar el treballador quan ho estimi convenient , fins i tot sense expressió de causa . Aquest sistema en general no és acceptat per la doctrina , a causa de la gran incertesaque introdueix en el treballador , al no tenir una garantia mínima que conservarà el seu treball el dia de demà , i que fins i tot pot afectar la seva productivitat .
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Religions del món: Induisme
  • Religions
  • Religionsidad
  • World Religions
  • History Religions
  • Les religions a la prehistòria
  • religions monoteistes
  • Mone

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS