Religión

Páginas: 3 (611 palabras) Publicado: 2 de junio de 2013
2.ARGUMENT:
La ''Lista de Schindler'' tracta sobre una part de la vida d'un empresari anomenat Oskar Schindler que va ser menbre del partit nazi.
Tot comença quan Oskar arriba aCracòvia per aprofitar-se de la situació que passa a Polònia ja que ha sigut invadida recentment.
El ha anat per començar a fer una fàbrica de objectes de cuina i per fer-ho vol mà d'obra jueva , jaque són més barats. Per fer-ho arriba a un acord amb el director d'un camp de treball forçats que li dona els jueus del ghetto de Cracòvia.
Oskar depen del seu comtable Itzhak Stern que amb el seutreball la seva fàbrica va prosperant ja que a ell només li importa fer-se ric.
Un dia muntant a caball amb una de les seves secretaries veu com treuen del ghetto a tots el jueus i com els maten segonsqui els convingui. Oskar observa a una nena amb un abric de color vermell que camina per un munt de cadàvers , en aquest moment Oskar es dóna compte de la situació del jueus és molt greu.
Tots elsjueus que han conservat la vida van a parar al camp de treball de Plaszow on l'arriba de Amon Goeth un jove tinent del partit nazi no queda desapersebuda.
Goeth es queda de serventa a Helen Hirsch unabella jueva que li agrada.
Pero molt pront Plaszow es tancaria i un dia uns metges van a separar els jueus que estàn sans dels que no.
A Amon li dónen l'ordre de cremar els cossos de tots els jueusmorts , Oskar es present quan això passa i pot veure el cos malfet de la nena de l'abric vermell cremat.
Per Oskar ja tot està fet i té una xerrada final amb Stern. Pero Oskar no està feliç nicontent i li diu a Stern que si algún dia tot això acaba li agradaria beure una copa amb ell , finalment Stern acepta veure una copa ja que sempre que li ofrecia una mai l'aceptava.
Oskar va a casa deAmon quan arriba al seu despatx li diu que vol emportar-se a Checoslovaquia als seus jueus , ell li diu que què es porta entre mans i Oskar li respon que li possi un preu a una vida finalment Goeth li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La religiòn
  • La religion
  • Religion
  • Religion
  • Religiones
  • La religion
  • Religion
  • Religion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS