Religión

Páginas: 3 (575 palabras) Publicado: 14 de febrero de 2015
La ubicació d’una família i un país concret
Jesús de Natzaret, també conegut com Crist o Jesucrist va néixer a Betlem (Palestina) en temps del rei Herodes i l’emperador Cèsar, al començament delsegle I. Va ser fill de Josep i Maria. El seu pare es dedicava a la fusteria i la seva mare era l’esposa de Josep. Jesús significa “salvar”. Tota la seva infància la va passar a Natzaret, aGalilea. La seva nacionalitat era Judea-israelita i parlava en un dialecte galileu, el arameu. Era fuster i la seva religió era el judaisme.
Vida pública
Elecció dels apòstols: La missió de Jesús erasalvar tots els humans de la Terra fins al final del temps. Havia de triar homes que continuessin la seva missió a través dels segles. Un dia abans de l’elecció, Jesús se’n va anar a predicar en unlloc solitari amb el seu Pare. El dia següent, va fer una reunió amb el seus deixebles i entre ells va escollir dotze apòstols, per enviar-los a predicar i visquessin amb ell. Els dotze apòstols que vaescollir Jesús eren: Simó, Andreu, Jaume, Joan, Felip, Bartomeu, Mateu, Tomàs, Jaume, Simó el Zelós, Judes Iscariot i Judes Tadeu.
Paràboles: són relats breus i la seva finalitat és transmetre unensenyament de manera més comprensible. Per això, Jesús predicava utilitzant paràboles, per donar continguts rics i amplis de les imatges preses de la vida ordinària. Un exemple de paràbola és el gra demostassa: el Regne del Cel és semblant al gra de mostassa que un home va sembrar el seu camp, és certament la més petita de totes les llavors, però quan ha crescut és la major part de les hortalissesi arriba a ser com un arbre. Per això, l’esperança ha de moure als que viuen en cada moment històric concret. Es diu que la meta no és una utopia, sinó que el regne de pau, amor, justícia i llibertatés realitzable per voler a Déu.
Miracles: Jesús no solament parlava sinó també actuava per mitjà d’una sèrie de miracles, un quants d’aquests són:
Va ressuscitar a una nena de dotze anys.
La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La religiòn
  • La religion
  • Religion
  • Religion
  • Religiones
  • La religion
  • Religion
  • Religion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS