Reportatge Brri Bon pastor

Páginas: 2 (470 palabras) Publicado: 17 de junio de 2013
Barri bon pastor de Barcelona, el de les cases barates.
Institut Cristòfol colom, batalla diària d’uns mestres en un ambient complicat.
Les vivendes que hi ha son d’un espai molt reduït de 25 35metres quadrats en el que viuen famílies senceres
Viuen molts gitanos i estrangers. Consideren que es un barri apartat i marginat incomunicat amb la resta de la ciutat. Com si fossin d’un altrepoble. La gent pensa que son mala gent.
Impuntualitat a les aules, perquè no tenen unes rutines i s’adormen. Els deixen entrar a les aules malgrat arribin tard.
El percentatge mes alt es de ètniagitana. Els agradaria que no nomes vinguessin els d’ètnia gitana sinó que el formalitzessin i vingués tothom.
Ensenyem alfabetització a alumnes de secundaria, a principi xoca i diuen que no saben comtant temps a primària i encara no saben. Aquest professor mai es pensa que hauria de fer-ho.
No es pot fer una classe explicant un tema de 20 minuts.
La psicopedagoga orienta els professors sobrecom tractar el grup més endarrerit. Diu que han d’entendre que quan un arriba a l’escola no els hem de deixar sortir per res a no ser que es trobi malament, el que passa que sempre son els mateixos quehan d’anar a fer una volteta pel barri.
S’ha de tenir una visió que l’institut es diferent als altres ,as de conèixer com es el barri, les famílies els nens, els problemes que hi ha.
En el barrihi ha mal ambient, es ven el que no s’ha de vendre.
Les cases barates son propietat de l’ajuntament, i estan en procés d’enderrocament. Els actuals llogaters rebran un pis de compra o de lloguer acanvi. Diuen els veïns que si volen fer mes pisos que els facin però que respectin que ells volen viure en aquestes cases i que no les han d’enderrocar. Que ells estan bé allà, tot i que algú pensa queaquelles cases son de garrulos i que amb els pisos es veuria mes neta. La solució no es tot això, en una part si, perque milloraran la qualitat de vida dels nois i les seves famílies, però no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • reportatge
  • Reportatge
  • Pastor
  • Pastor
  • Pastor
  • Pastor
  • Pastor
  • Pastor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS