Repsol Responsabilitat Social Corporativa

Páginas: 2 (336 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2015
J. Sakongo Reverter

El 2013 , l'aplicació del Sistema de Coordinació de la Responsabilitat Corporativa ( RC ) a nivell país ha donat com a resultat la constitució de Comitès de ResponsabilitatCorporativa al Brasil , Colòmbia , Estats Units i Veneçuela , que han aprovat els seus primers plans de sostenibilitat per als anys 2013-2014.
Aquests nous plans se sumen al Pla de SostenibilitatCorporatiu i als plans nacionals d'Espanya i Portugal , Bolívia , Equador i Perú , aprovats per 2013-2014 en el transcurs de l'any , les accions s'han elaborat partint , fonamentalment , dels resultats delsrespectius Estudis d'Identificació d' Expectatives ( EIE ) realitzats durant l'any 2012 .
Mitjançant aquests estudis , realitzats amb metodologia pròpia basada en entrevistes en profunditat ambrepresentants de les parts interessades de Repsol , hem pogut obtenir una relació específica de les seves preocupacions en els aspectes ètics , socials i ambientals relacionats amb la nostra activitat .Aquesta informació ha estat sotmesa a una exhaustiva anàlisi per part de tots els representants de les diferents unitats que conformen els comitès de RC Corporatiu , Espanya i Portugal , Bolívia , Equadori Perú , responsables de la definició de les accions que , finalment , han conformat cadascun dels corresponents plans de sostenibilitat amb horitzó 2013-2014.

En el cas del Brasil el Comitè de RCs'ha constituït formalment i aprovat el pla al gener de 2014 , si bé va ser elaborat en la seva totalitat durant 2013 .
Durant aquest any s'ha desplegat el Sistema de Coordinació de la RC a nivell decentre operatiu , amb la seva implementació en els complexos industrials de la Corunya , Cartagena , Puertollano i Tarragona . El resultat d'aquest esforç es reflecteix en l'aprovació dels primersplans de sostenibilitat d'aquests quatre centres operatius amb un horitzó 2014 .
Els plans de sostenibilitat aprovats en l'exercici sumen un total de 574 accions , compromeses públicament i dirigides a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Actualización Repsol Gobierno Corporativo
  • Repsol Resultados Dividendos Informacion Corporativa Antonio Brufau Y Directivos Repsol
  • Responsabilidad social corporativa
  • La Responsabilidad Social Corporativa
  • Responsabilidad social corporativa
  • Responsabilidad Social Corporativa
  • Responsabilidad Social Corporativa
  • objeto social de corporativo juridico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS