Resenya l'instint de la seducció

Páginas: 2 (384 palabras) Publicado: 3 de enero de 2014
Títol: L’instint de la seducció
Autor: Serrano, Sebastià 
Editorial: Ara Llibres 
Any: 2004
Idioma: Català
Pàgines: 140


L’instint de la seducció ens proposa un recorregut a través del mónde la comunicació analitzant cadascun dels trets comunicatius verbals i no verbals, això permet que ens adonem de tot allò que veiem o fem sense fixar-nos. Es d’allò més interessant veure com laseducció es aplicada a tots els camps de la vida: a la direcció d’una empresa, a les relacions entre les persones a la música o a l’art en general.
Per submergir-nos en el món de la seducció, el autorens explica, mitjançant exemples, com biològicament tenim tots els mecanismes per a estar contínuament comunicant, aquests exemples són d’agrair, ja que el llenguatge que utilitza és prou complex.Queden mol ben establerts els orígens del món que Serrano desgrana, ja que fa continues referències al origen del ser humà, així com a les bases de la societat.
El llibre també busca fer una comparativaentre la manera de comunicar dels homes i de les dones, diferenciant així els procediments emprats per cada sexe en determinades situacions. A més a més trenca amb ideals erronis com l’expressió: Nohi ha comunicació en la parella.
Serrano intenta obrir-nos els ulls davant d’aquest món, explicant les relacions de seducció entre els homes i les dones o entre les persones i la natura. Paradoxalmentel autor tanca els ulls davant de tot allò que la naturalesa no li ajuda a explicar, la mirada d’una persona que utilitza la seducció amb fins completament diferents a mantenir la presencia del serhumà a la terra. Per a Serrano la seducció pareix ser un privilegi integrament heterosexual.
Tot i això, segur que una vegada llegit aquest llibre, no entén la seducció com un simple joc al que totesi tots juguem, sinó com una espècie de estratègia publicitària que ens ajudarà a aconseguir el nostre objectiu: seduir a la persona que ens atrau.
Açò farà que li donem més importància a les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resenya
  • Resenya
  • resenya
  • Valenciano resenya
  • Resenya MATEO
  • Guion Resenya
  • resenya
  • reseny

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS