Reseña Del Libro "Organizar Un Acto Con Exito En Una Semana"

Páginas: 5 (1006 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2012
RESSENYA DEL LLIBRE:

“ORGANIZAR UN ACTO CON EXITO EN UNA SEMANA” de SALTER, BRIAN y LANGFORD-WOOD, NAOMI

“Organizar un acto con éxito en una semana” és un llibre que parla sobre la manera de tirar endevant un acte social acabant-lo amb èxit. I més concretament, de la manera d’aconseguir-ho, tal i com diu el títol del llibre, en tansols una setmana.

El llibre planteja la feina que s’hade fer cadascun dels 6 dies de la setmana, perquè, d’aquesta manera, el cap d’una setmana, algú pugui dur a terme un esdeveniment amb un èxit total.

Evidentment, comença pel dilluns, el que és, generalment, el primer dia de la setmana. Segons els autors del llibre, la principal tasca per poder iniciar la construcció d’un acte social és la tria dels objectius que volem aconseguir a partird’aquest. I ja que és la principal tasca, doncs, és la que hem de dur a terme el primer dia, dilluns. Per saber que tenim els objectius perfectament definits, hem de ser capaços de contestar algunes preguntes, com ara, què volem aconseguir? Amb quins públics objectius ens volem comunicar? Quines són les millors dates per fer el nostre esdeveniment? On s’ha de fer? Per què vull organitzar un acte? Ifinalment com ho vull comunicar? Un cop les poguem contestar, podrem passar al següent pas.
Aquest següent pas és decidir quin tipus d’esdeveniment durem a terme.


Un cop acabada la feina del dilluns, passem a dimarts, el segon dia de la setmana. quan hem de planificar i preparar les caràcteristiques del nostre esdeveniment. Segons el llibre, el més important és escollir amb encert el dia i hora del’acte, el lloc i per descomptat l’estructura que tindrà. Un bon punt de partida és el pressupost, que ens ajudarà a definir quines possibilitats podem fer i quines no. Crec que l’elecció dels dies i localitzacions és com fer un analisis de marqueting, perquè els clients i els convidats tenen unes necessitats i tu has d’analitzar que s’escau més amb aquestes necessitats del consumidor. En aquestcapítol es comença a parlar del pressupost, i aquí és on es veu la importancia de seguir-lo perquè si l’utilitzem per sota, treuras un rendiment més pobre de les possibilitats que et brinda l’empresa. Per altra banda, si et passes amb les despeses, les hauràs de retallar i possiblement l’acte quedarà malament perquè hauras de tallar coses que tenies planejades i el fil conductor es pot trencar.Seguidament passem a dimecres. El dimecres hem de decidir amb qui hem de treballar, com que nosaltres no saber fer-ho tot, el millor es contar amb gent especialitzada encara que el pressupost s’hi vegi afectat. I també ens parla de la importancia d’escollir els professionals encertats per cada ocasió. Aquí veiem l’importancia de saber-nos rodejar de professionals especialitzats, ja que si ho femmalament, el resultat quedarà malament. Pot ser que hi hagi empreses que t’oferiran tots els serveis en un i com el llibre crec que és una errada perquè cadascú té unes especialitats i si n’agrafem que no ho són del tot hi haurà més imprevistos.

El dijous és el dia en que comprovem el pressupost i farem reconte dels punts importants per no deixar-nos en cap. El dijous també tindrem en conte elfet de complir totes les obligacions legals, com pot ser el fet de contractar una assegurança. El pressupost era un punt que ja creiem imprescindible de seguir però en aquest capítol parla de les obligacions legals, això és un fet que ens podria passar per alt en cas que no siguem persones molt introduides en el tema i és molt important perquè sense contractar una bona assegurança qualsevolimprevist pot ser un problema molt gran.

El divendres és el dia de promocionar l’acte. Si es fa una bona promoció amb l’ajuda de la publicitat, el mkt directe o relacions públiques entre altres eines de comunicació, podem assegurar que tenim més punts d’aconseguir l’èxit que sense utilitzar aquestes tècniques. Des del punt de vista publicitari, el divendres pot ser el dia més interessant perquè...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Exito en organizaciones
  • reseña del exito
  • Organizar la semana
  • semana del libro
  • Reseñas de un libro
  • Reseñas De Libros
  • Reseña De Libro
  • RESEÑA LIBRO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS