Reseñas

Páginas: 5 (1107 palabras) Publicado: 1 de junio de 2012
RESENYES 2010



CONCERT HOMENATGE A JOSEP SOLER

Dimecres, 1 de noviembre de 2010-12-08
Teatre principal

Va néixer el 25 de març de 1935 a Vilafranca del Penedès, al Alt Penedès l’any 1935 és un dels compositors i assagistes catalans més destacats, va començar els seus estudis al mateix lloc on va néixer amb Rosa Lara, més tard, el 1960 marxà a París per estudiar amb René Leibowitz.Al mateix any i fins el 1964 aprèn harmonia, contrapunt, orquestració i fuga del mestre Cristòfor Taltabull, deixeble de Max Reger. Aquestes influències marcaran directament el seu estil de composició.

Aquest concert va ser llarg però amb uns músics amb i molta qualitat i un cert intens estudi anteriorment efectuat. Josep Soler és i va ser un gran músic compositor on les seves obres, per certmolt originals, destaquen en el seu àmbit musical, deixant darrere una intriga, i deixant per banda a la música clàssica. Jo crec que totes les obres haurien de ser de Josep Soler, ja que l’homenatge és a ell i no a F.Chopin i companyia,tenint en compte de que aquests compositors van ser un model a seguir de Josep Soler, una obra que em va sorprendre molt va ser la de “De les fulles a l’arbre celestial, 3ª peça” un homenatge a Ramón Llull, on un clarinet, tocava sol, amb un silenci esplèndid i enre mig de les frases musicals uns silencis d’allò més estranys i originals.
El discurs d’en Josep va ser molt divertit i em va agradarmolt ja que no es com el típic discurs que s’ha de dir per dir i que la gent no escolta atentament.

CONCERT INAUGURAL CURS 2010-11

Dimarts 19 d’octubre a les 20:00 hores
Tetre principal

El nou director del conservatori professional de Badalona, ha fet un petit canvi, i gràcies a la motivació i l’enviament de missatges electrònics i avisos ha fet un gran interès al públic per tal d’assistirals concerts.
El teatre principal és el principal teatre on s’efectuen la majoria de concerts importants del conservatori junt amb l’auditori del mateix, amb la nova estructura del teatre hi ha més capacitat d’ocupació del públic i millor qualitat de les infraestructures.

El concert inaugural és una bona manera de començar el nou curs amb motivació i fent participar a la majoria d’alumnes iprofessors del conservatori de Badalona.
El sextet de metall, ha estat un dels més divertits junt amb la sonata a quatre mans de Francisc Poulenc, la participació del cor jove amb direcció de Monste Pi va ser agradat pel públic. Aprofito per a dir que seria una bona observació que posessin les noms de tots els participants que han tocat al concert, ja que mereixen un reconeixement per haverdelitat la seva musicalitat.
La opció de llegir el cant va estar bé però al públic li va costar.
Jo crec que aquest concert ha estat d’unió entre tot el conservatori, ja que va encapçalar a molta gent dins el teatre.

Concert de cant coral

NADAL 2010
Dilluns 20 de desembre, a les 18:15 hores
Església de Santa Maria
-Els alumnes d’iniciació II ens han delitat amb 3 cançons populars catalanes,l’hivern, Lleva’t lleva’t Joanet, i el rabadà, com ja sabem són nadalenques y catalanes, cosa que m’ha agradat per potenciar les cançons de dintre i no de fora d’Espanya, també estaria bé que cantessin cançons d’arreu de l’estat espanyol, ja que la majoria de nosaltres som de descendència de fóra.
Professora: Nuria Losada i Meritxell Puig
Piano: Meritxell Puig
Direcció: Núria Losada
-Els d’uncurs més amunt (iniciació III), han alternat amb cançons catalanes i una de les illles balears, la més coneguda per el públic es “El dimoni escuat” que va causar un gran aplaudiment.
Professora: Nuria Losada i Meritxell Puig, Lourdes Pallerols, Montserrat Albajés.

- Aquí si es nota una lleugera millora degut a l’experiència de l’alumnat al conservatori,(Grau professional) gràcies a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reseña
  • La Reseña
  • Reseña
  • Reseña
  • Reseña
  • Reseña
  • Reseña
  • Reseña

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS